Hogyan szüntethetném meg ezt a furcsa érzést?
Szilveszterkor lettem 20 éves. Még nem csináltam semmit. Úgy értem: alig utaztam, mindössze 6 ország egy-egy városában voltam 20 év alatt, belföldön is sok kisebb ill nagyobb városba. De pl nagyon vágyom egy kis feltöltődésre, kirándulásra. Ritkán élek társasági életet: 2-3 havonta találkozom a barátnőimmel, akik tényleg igazi barátnők, bebizonyították ezt az évek során, csak ugye felnőttünk, mindenki máshol tanul, vagy már egyáltalán nem tanul, dolgozik, így pl a szilveszteri buli is elmaradt idén, mert nem tudtuk megoldani, hogy mindenkinek jó legyen, meg hely sem volt. Pedig úgy vágyom egy igazi házibulira, ahol mindenki ott van, akit szeretek, jó a zene, jó a hangulat, stb.
Kisebb kocsmákban eleget voltam tavaly, arra nem igazán vágyom.
Kevés vizsgát tettem le: eddig csak érettségim van. Ebben a hónapban fogok ecdl-ni.
Szóval szeretnék egy kis izgalmat.
És úgy érzem, még nem csináltam semmi érdemlegeset.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!