Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kicsit furcsa kérdés, de Te...

Kicsit furcsa kérdés, de Te mit tettél volna a helyemben?

Figyelt kérdés

Reggelente a buszmegállóban ott szokott állni egy nő a kioslányával ( a gyerek kb. 2 osztáylos lehet) és ma reggel velük szembe ültem le, a gyerek meg mondott valami olyasmit az anyjának, hogy én úgy nézek ki, mint egy eszkimó, erre az anyuka mondja: -Nekem is ez jutott eszembe, bár ő csúnyább... erre a gyerek kérdezte, hogy miért? én meg ránéztem a nőre, látta, hogy figyelem, hogy na erre mit mond, erre leállt ott sugdolózni a gyerekével, hogy én miért vagyok ronda.

Eleinte bennem volt az, hogy beszólok neki valamit, mert mi ez már basszus, hogy felszállok reggel a buszra, ez a hülye 3,14csa meg megjegyzéseket tesz a kinézetemre, meg még elkezd ott sugdolózni, mert azt hiszi, nem tudom, hogy rólam van szó...és a nő kb. 40 év körüli, szóval...

Csak utána mégse mondtam semmit, mert..nem tudom, nem szeretek veszekedni, mert amúgy is elég kicsi az önbizalmam...már ha egyáltalán van, pont a kinézetem miatt, meg egyébként is amiatt, hogy csendesebb vagyok az átlagnál és féltem, mi van, ha beszól valamit, amire nem tudok mit mondani...

Mit kellett volna tennem?

15L

2013. dec. 6. 18:23
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Szerintem én is csendben maradtam volna.
2013. dec. 6. 18:32
 2/28 anonim ***** válasza:

Nem hagytam volna annyiban,tuti beolvastam volna neki!

"3,14csa" VÉGEM :DDDD

2013. dec. 6. 18:32
 3/28 anonim ***** válasza:

Brávó anyuka. Ezt tanítja a gyereknek, aztán csoda, hogy egyre undorítóbb a társadalom...

Nem hiszem, hogy sikerült volna ezt megtennem, de ezt tettem volna: Átnéztem volna rajtuk annyira, hogy véletlen ráléptem volna egyik lábára, és sálamat vagy a táskámat úgy igazgattam volna a nagy relaxban, hogy zavaróan a képükbe toljam... :)

2013. dec. 6. 18:41
 4/28 anonim ***** válasza:
Én felálltam volna és azt mondtam, volna : ez a gyerek is ugyanolyan agyatlan nyomorék lesz, mint az anyja.. (vagy valami hasonlót, az ilyen helyzetekben mindig durvábban fogalmazok, mint amennyire szükséges), azután átültem volna egy másik helyre.
2013. dec. 6. 18:46
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Tinikent nagyon bantott volna, most siman megkerdeztem volna a not,hogy cuki a kismajma, melyik allatkereskedesben vette
2013. dec. 6. 18:47
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt mondtam volna gúnyosan:

"A buta ember viszont csak addig szép, míg ki nem nyitja a száját!" És arrébb mentem volna.

(Barátok közt Klaudia után szabadon...)

Ultra bunkó anyuka.Sajnos a gyerek sem lesz különb!

2013. dec. 6. 18:52
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig zenét hallgatok szóval, nem tudnám, hogy miről pofázott volna a ku**a, de ha halloam tuti beszólok, vagy ráüvöltök, hogy mivaaaaan? mivaaaaaaaan?... Azért, aki ilyen pofátlan g**i módon beszél valakiről, hogy ronda az még egy megfejelést is megérdemelne, persze mivel nem nő vagyok ezért ezt kihagynám. Elképesztő, hogy mennyire hulladék emberek vannak.
2013. dec. 6. 19:01
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Én beszóltam volna, nem bírom ha sértegetnek. Mondjuk megkérdeztem volna, hogy: szóval csúnyának tart? és ha erre válaszol, akkor lehet még mondani vmit.

Vagy: én felnövök és megszépülök. De maga már nem lesz újra fiatal.

2013. dec. 6. 19:01
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti, hogy rászóltam volna, hogy mit képzel magáról. Nem értem, hogy lehet valaki ilyen bunkó.

Ez a 3,14csa pedig hatalmas :D

2013. dec. 6. 19:05
 10/28 anonim ***** válasza:
A 3,14csa nem egy újdonság, mondhatni elég régi "vicc".
2013. dec. 7. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!