Kicsit furcsa kérdés, de Te mit tettél volna a helyemben?
Reggelente a buszmegállóban ott szokott állni egy nő a kioslányával ( a gyerek kb. 2 osztáylos lehet) és ma reggel velük szembe ültem le, a gyerek meg mondott valami olyasmit az anyjának, hogy én úgy nézek ki, mint egy eszkimó, erre az anyuka mondja: -Nekem is ez jutott eszembe, bár ő csúnyább... erre a gyerek kérdezte, hogy miért? én meg ránéztem a nőre, látta, hogy figyelem, hogy na erre mit mond, erre leállt ott sugdolózni a gyerekével, hogy én miért vagyok ronda.
Eleinte bennem volt az, hogy beszólok neki valamit, mert mi ez már basszus, hogy felszállok reggel a buszra, ez a hülye 3,14csa meg megjegyzéseket tesz a kinézetemre, meg még elkezd ott sugdolózni, mert azt hiszi, nem tudom, hogy rólam van szó...és a nő kb. 40 év körüli, szóval...
Csak utána mégse mondtam semmit, mert..nem tudom, nem szeretek veszekedni, mert amúgy is elég kicsi az önbizalmam...már ha egyáltalán van, pont a kinézetem miatt, meg egyébként is amiatt, hogy csendesebb vagyok az átlagnál és féltem, mi van, ha beszól valamit, amire nem tudok mit mondani...
Mit kellett volna tennem?
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!