Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kicsit furcsa kérdés, de Te...

Kicsit furcsa kérdés, de Te mit tettél volna a helyemben?

Figyelt kérdés

Reggelente a buszmegállóban ott szokott állni egy nő a kioslányával ( a gyerek kb. 2 osztáylos lehet) és ma reggel velük szembe ültem le, a gyerek meg mondott valami olyasmit az anyjának, hogy én úgy nézek ki, mint egy eszkimó, erre az anyuka mondja: -Nekem is ez jutott eszembe, bár ő csúnyább... erre a gyerek kérdezte, hogy miért? én meg ránéztem a nőre, látta, hogy figyelem, hogy na erre mit mond, erre leállt ott sugdolózni a gyerekével, hogy én miért vagyok ronda.

Eleinte bennem volt az, hogy beszólok neki valamit, mert mi ez már basszus, hogy felszállok reggel a buszra, ez a hülye 3,14csa meg megjegyzéseket tesz a kinézetemre, meg még elkezd ott sugdolózni, mert azt hiszi, nem tudom, hogy rólam van szó...és a nő kb. 40 év körüli, szóval...

Csak utána mégse mondtam semmit, mert..nem tudom, nem szeretek veszekedni, mert amúgy is elég kicsi az önbizalmam...már ha egyáltalán van, pont a kinézetem miatt, meg egyébként is amiatt, hogy csendesebb vagyok az átlagnál és féltem, mi van, ha beszól valamit, amire nem tudok mit mondani...

Mit kellett volna tennem?

15L

2013. dec. 6. 18:23
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
09:09 ismerős :/ engem is csúfoltak általánosban, aztán általános végefelé, amikor már nem jártak oda azok, akik régebben cseszegettek, kezdtem megbékélni a kinézetemmel, aztán új suliba jöttem és az önbizalmam újra a béka segge alá került.
2013. dec. 15. 10:09
 22/28 anonim válasza:
Én mindkét sulimban csendes voltam, kötekedtek is elég sokat, meg csúfolódtak is. Amikor tizedik osztályos voltam karácsonyi előadást tartottak a templomba, az egész suli ott volt. A hátam mögött ülte, a tizenegyedikesek és ott nevettek rajtam a hátam mögött. Mivel kicsit világos a bőröm, elkezdték mondani, hogy hulla vagyok, meg drogosnak nézek ki. Egész templom idő alatt csúfoltak. Majdnem elkapott a sírás, de azért egy osztálytársam se védett volna meg, hanem kinevettek. Elegem van az ilyenekből. Akik pedig kötekedtek azok meg bűn rondák voltak
2013. dec. 16. 10:11
 23/28 A kérdező kommentje:
Nekem is :( Olyan szemetek...amúgy nekem is nagyon fehér a bőröm és engem is sokat csúfoltak miatta. Általánosban egy gyerek elnevezett szellemlánynak és pár hét múlva az egész iskola így hívott :')
2013. dec. 16. 16:17
 24/28 anonim válasza:
Szomorú. Engem is sokat csúfoltak. Míg sulis voltam mindig én rajtam nevettek. 9 - 12ben egy csendes lány volt a padtársam, aztán mi ketten voltunk a suli bohóca. Őt még meg is verték azok a majdnem 100 kilógrammos fiú osztálytársaim. Gyűlöltem őket. Minden nap félve mentem suliba miattuk. Az osztályfőnök is megtudta, hogy megverték a padtársam, de csak egy intőt kaptak és ugyanúgy folytatták. Gondolom azért nem csapták őket ki a suliból mert "nyalósok" voltak. Mikor ballagtunk 12 osztály végén, mindenki sírt, sajnálták, hogy vége a sulinak. Én meg majdnem örömtáncot jártam a boldogságtól, hogy vége lett egy 12 éves rémálomnak
2013. dec. 17. 12:00
 25/28 anonim válasza:
Azóta tényleg olyan jól érzem magam, teljesen fellélegeztem. Sose szomorkodj ha kötekednek veled, vagy ha kibeszélnek a hátad mögött. Én sokszor rosszul éreztem magam, sokat sírtam esténként, mert akkor nem látott senki. Tényleg hidd el, hogy akik gúnyolódnak veled, később ők is gúny tárgyai lesznek. Sok lány ismerősöm, meg rokonom, akik lenéztek, mind k...a lett, mindenki aki csak ismeri csak kineveti őket, köztük ÉN is:))))
2013. dec. 17. 12:08
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Egyébként sajnálom :( Azok a fiúk meg jó nyomorékok már, egy nagyradab állat bárkit meg tudna verni, legalább ne egy lánnyal tették volna ezt...tiszta szégyen (mármint nekik)
2013. dec. 17. 15:38
 27/28 anonim válasza:
Igen, szégyelhetnék magukat, csak az a baj, hogy büszkék erre
2013. dec. 18. 14:54
 28/28 tóbiás róbert 2000 válasza:
Mond el neki ezt a 3,14csa XDDD dolgot és ha leesik neki akkor mond meg neki hogy mit mond a józska :"most most most most mostpofázzál oszt kész .XD VINES
2014. febr. 4. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!