Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kicsit furcsa kérdés, de Te...

Kicsit furcsa kérdés, de Te mit tettél volna a helyemben?

Figyelt kérdés

Reggelente a buszmegállóban ott szokott állni egy nő a kioslányával ( a gyerek kb. 2 osztáylos lehet) és ma reggel velük szembe ültem le, a gyerek meg mondott valami olyasmit az anyjának, hogy én úgy nézek ki, mint egy eszkimó, erre az anyuka mondja: -Nekem is ez jutott eszembe, bár ő csúnyább... erre a gyerek kérdezte, hogy miért? én meg ránéztem a nőre, látta, hogy figyelem, hogy na erre mit mond, erre leállt ott sugdolózni a gyerekével, hogy én miért vagyok ronda.

Eleinte bennem volt az, hogy beszólok neki valamit, mert mi ez már basszus, hogy felszállok reggel a buszra, ez a hülye 3,14csa meg megjegyzéseket tesz a kinézetemre, meg még elkezd ott sugdolózni, mert azt hiszi, nem tudom, hogy rólam van szó...és a nő kb. 40 év körüli, szóval...

Csak utána mégse mondtam semmit, mert..nem tudom, nem szeretek veszekedni, mert amúgy is elég kicsi az önbizalmam...már ha egyáltalán van, pont a kinézetem miatt, meg egyébként is amiatt, hogy csendesebb vagyok az átlagnál és féltem, mi van, ha beszól valamit, amire nem tudok mit mondani...

Mit kellett volna tennem?

15L

2013. dec. 6. 18:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
hallgattam volna és néztem volna kifelé az ablakon.
2013. dec. 7. 13:14
 12/28 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

ma reggel amúgy bennem volt, hogy esetleg odamegyek és megmondom neki, hogy hallottam, mit mondott tegnap és ő se egy szépség (sőt..), vagy legalább nekimegyek "véletlenül" a buszon, meg ilyesmik....de nem volt ott...na mindegy, majd hétfőn.

2013. dec. 7. 14:18
 13/28 anonim ***** válasza:

6-os válasz príma!

Tiniként lehet, hogy én is magamban őrlődtem volna, sőt még pár évvel ezelőtt is volt egy hasonló esetem (ott nem csúnyáztak le, de egy hülye némber elkezdte, hogy "k..va undorító", ahogy köhögök) de így 24 éves fejjel biztos beszóltam volna vmit. Nem anyázós-..csázóst, de vmi olyat, amitől rohadtul elszégyelli magát. Mint pl. a 6-os válasza. Vagy lehet, hogy a gyereknek szóltam volna, hogy megmondanád anyukádnak, hogy nem illik más emberre azt mondani, hogy csúnya?.

2013. dec. 7. 16:21
 14/28 A kérdező kommentje:
igazad van, köszi :)
2013. dec. 7. 18:47
 15/28 anonim ***** válasza:

ne hagyd hogy egy ilyen idióta némber elrontsa a napodat! nem lehet mindenki szép és tökéletes modellalkatú, de nem is baj, mert az előnytelenebb külsejű embereknek sokkal különb lelke van mint az agyonajnározott kikent libáknak.

ha vigasztal, csak annyit mondhatok, hogy a te korodban én is kaptam a savat istentelen mennyiségben, lévén h kövér voltam mint egy bálna, és a gonosz embereknek ez kiváló célpont. beletelt pár évbe, mire tudatosítottam magamban, hogy velem semmi baj, ők a defektesek amiért szemétkednek.

amikor összeállt a kép a fejemben, és elkezdtem tudatosan lexarni a romboló embereket, hirtelen annyi önbizalmam lett, hogy már az sem érdekelt hogy nem vagyok párductestű femme fatale (persze azért ledobtam 20 kilót is közben :), és megtaláltam azt az öltözködési stílust, ami teljessé tette a személyiségemet. ennek köszönhetően néhány jóvágású fiatalember is elkezdett érdeklődni irántam ;)

a helyedben annyit szóltam volna be neki, hogy lehet nem vagyok olyan szép mint maga, de biztosan jobb anya leszek! :P mindezt a lehető leggúnyosabb hangnemben. bár az ilyen ostobáknak mind1, h mit mondasz, sajnos nem fognak megváltozni.

na, és ami a legfontosabb: akárki bánt, ne vedd magadra. az az ő lelki szegénysége, és igazából nem veled van baja, hanem saját magával.

2013. dec. 8. 15:18
 16/28 anonim ***** válasza:

Amúgy én a legtöbb bunkó beszólásra azt szoktam mondani, hogy " a viselkedés téged minősít!".

Mert ez így igaz.Ha ok nélkül beszól, bunkó valaki.Az nem miattad van, hanem ő gyökér és ezt szépen demonstrálja is, mikor megszólal.

2013. dec. 8. 15:23
 17/28 A kérdező kommentje:

15:18 köszi :) és gratulálok a fogyásodhoz is :)

15:23 neked is köszönöm, igazad van :)

2013. dec. 8. 19:25
 18/28 anonim válasza:
Én mellettem is sugdolóztak már a buszon, két kislány, de egyből elhallgattak mikor meglátták, hogy figyelem őket. Valameik nap meg a buszon ültem a barátommal. A csaj is ott volt (már megint mellettem), s majdnem elesett. Én meg hangosan mondtam a barátomnak, hogy nézd már a kis hülyét. A csaj csak nézett. Biztos neki se esett jól, hogy róla beszél valaki. Azóta ha lát, mindig elfordul. Amúgy elegem van, hogy mind kis 15, 16 évesek nevetnek rajtam, mikor azt hiszik, hogy nem hallom őket. Megverném mindet
2013. dec. 14. 12:16
 19/28 A kérdező kommentje:
én is...nem igaz, hogy nem bírják ki, hogy ne másokat fikázzanak...vagy legalább úgy tennék, hogy az, akiről szó van, ne vegye észre...
2013. dec. 14. 12:45
 20/28 anonim válasza:
Lehet úgy akarják, hogy észrevegyük. Vannak ilyenek. Az ilyenek miatt lettem visszahúzódó. 20 éves lány vagyok, de még csak 2 éve (mióta kijártam a sulit) kezdem elfogadni magam. Talán azért, mert mióta kijártam a sulit, azóta sulisokkal nem találkozom. De most ha találkoznék valakivel, aki csúfolna vagy sugdolózna rólam, biztos kapna a szája. Régen nem mertem, mert bevallom, hogy gyáva voltam
2013. dec. 15. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!