Mi ez a furcsa hiányérzet az életemben?
valami fura érzés hiányzik az életemből... Nem tudom behatárolni pontosan, a szerelemhez hasonlatos, de valami más. Nem egy adott emberhez kötődik. Valami olyan, amit egy-egy osztálykiránduláson éreztem, vagy a régi osztályom társaságában. Volt ebben minden, a csajok, a versengés, de az összetartozás érzése is. Nem tudom pontosan megfogalmazni, de nagyon hiányzik, és semmilyen baráti közösség nem pótolja. Néha regényolvasás közben, vagy egy-egy film közben jön elő, de nem tudom pontosan mit is hiányolok. Még mindig fiatal és független vagyok, sok barátom van, de valahogy más a közeg.
Nem is azt kérdezném, hogy mi a megoldás, mert nem hiszem, hogy van. De más is ismeri az érzést? Mi ez?
a hovatartozás érzése.
ez a régi törzsi énünkből származik.
akkor az ember beleszületett egy törzsbe és pontosan tudta,hogy a törzsön belül hol helyezkedik el és mit kell tennie,ha változtatni akar a törzsi pozícióján.
a mai világban meg az emberek törzsről-törzsre mennek,sőt törzs nélkül is életben tudnak maradni.
te gondolom most elvesztetted a régi törzsed/csoportod,ahol meg volt a helyed ezért természetes,hogy hiányzik.
a mai variánsa lehet esetleg a hozzád hasonló beállítottságú emberek társasága,mondjuk az edzés keretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!