Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy az anyjába néz ez ki?

Hogy az anyjába néz ez ki?

Figyelt kérdés
[link]

#update #rubintt
2013. dec. 6. 17:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hihetetlen.
2013. dec. 6. 17:50
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
A lovak pedig szép állatok, nem értem a felháborodásod
2013. dec. 6. 17:56
 3/12 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem, te egy Önbizalom hiányos ember vagy, ezért szólod le azt aki letett valamit az asztalra, vagy jól érzi magát a bőrében.

Kíváncsi lennék TE hogy nézel ki !!

Jajjj, várj mégsem, tudom már... ronda vagy egyszerűen és ezért fikázol mást.

2013. dec. 6. 18:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Pont úgy, mint ő maga.
2013. dec. 6. 18:11
 5/12 anonim ***** válasza:
42%
18:01 szánalmas vagy. basszus attól miért lenne a kérdező ronda, hogy nem tetszik neki? ez ugyan olyan, mint amikor valakire azt mondod, hogy de szép, csak ez az ellenkezője, ugyanis negatív vélemény. mindenkinek más az ízlése, attól még, hogy neked tetszik, más még nem lesz egy ronda önbizalomhiányos kis selejtember, mert neki nem az tetszik, ami neked...ba zdmeg nehogy már megtiltsd azt is, hogy véleménye legyen valamiről...
2013. dec. 6. 18:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor láttam előnytelen ruhában, pedig lehetne csinos is. Persze sokszor csinos azért.
2013. dec. 6. 18:35
 7/12 A kérdező kommentje:

A ruhája? :D:D

Az arca, az arcaaaaa...... XD

2013. dec. 6. 18:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Édes istenem, micsoda férgeket tartunk mi el, magyar emberek.....
2013. dec. 6. 18:44
 9/12 anonim ***** válasza:
97%
Sztem ezen a képen magához képest elég szép, és még a ruhája is ízléses viszonylag. Engem inkább a mérhetetlen beképzeltsége és butasága idegesít ennek a nőnek. Csomó nyilatkozatából lerí, mennyire odavan magáért, és lenéz másokat, főleg külsőleg, amikor azért nem egy szépség. Arról nem is beszélve, amikor képes volt megjelenni egy fontos eseményen úgy, hogy a fél melle kilátszott kb., de amúgy is Réka szeret bazáris-kínais igénytelen rongyokban mutatkozni. Pénzen nem lehet stílust venni :).
2013. dec. 7. 16:25
 10/12 anonim ***** válasza:

a legjobb, ha az ilyen egyedekkel nem foglalkozunk. sajnos így is elég sok ember ajnározza. ők legalább annyira egyszerű lelkek mint imádott bálványuk.

teljesen mind1 hogy hogyan néz ki, lehetne szebb is, csúnyább is, vajmi keveset segítene a fejében tátongó űr szempontjából.

2013. dec. 8. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!