Szerintetek aki ezt kitalálta annak nem kellett volna születésekor a fejének beleszakadni az anyjába?
Viva TV, sms küldés
Küldd a 17634-es számra, a meleg szót és a nevedet és tudd meg hogy mennyire vagy meleg!
A pofám leszakad hogy már milyen elképesztően pofátlan dolgokkal állnak elő és próbálnak minél több pénzt lehúzni az emberről.
Ebben a gazdasági helyzetben, amikor a számlák befizetése is gondot jelent, majd pont emeltdíjas sms-t fognak küldeni a zemberek, hogy megtudják hogy mennyire melegek.
Szánalmas-.-'
Nincs olyan hogy valaki mennyire meleg, könyörgöm. Van megel, biszex meg heteró, mindenki tudja magáról, hogy milyen. Te jó ég... Nevetséges... az összes többi hasonszőrű sz@rral együtt (mikor patkolsz el, meddig kavartok a pároddal, stb)
Az semmi én már találkoztam olyannal is hogy:
-hazugságvizsgáló (ja persze, egy egyszerű telefonos alkalmazás majd helyettesíti a hazugságvizsgáló berendezést és a pszichológust)
- röntgen a telefonodra (hát ez már...nah ehhez nem is fűzök semmit)
- tudd meg mennyire illesz össze a pároddal, azzal hogy elküldöd kettőtök nevét
- tudd meg hány százalék az esélye hogy együtt maradtok a pároddal
pfff az összes nevetséges, de az a szomorú hogy van aki beveszi....
Lol, elképzeltem egy helyzetet:
-Anya képzeld el, küldtem egy sms-t a Viva tv-re és csak 26%-ban vagyok meleg!
-Nagyszerű, kisfam!Apjuk, küldj te is egy emelt díjas sms-t, kit érdekel hogy éhenhalunk, fázunk-e egyszer megengedhetjük magunknak.
-Küldtem, én 73%-ban vagyok meleg.
-Válunk.
Az biztos, ha nekem lenne fiam és megtudnám hogy ilyenre küld sms-t, akkor szíjat hasítanék a hátából.
ÉN is csak nevetek az ilyeneken.Egyébként meg őszintén..Aki annyira hülye , hogy tényleg képes elküldeni azt az sms-t, azt nem sajnálom.
Egyébként sztem az a " tudd meg, mikor fogsz meghalni" tipusu hülyeség...XDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!