Ha a fiú késik vakrandiról, a lánynak meddig illik várni?
Sziasztok! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én nem szívesen adom meg a telefonszámom az első randi előtt.
Negyed órát vártam a kijelölt helyen, még meg is kérdeztem egy srácot, hátha ő az, de nem.
Meddig kellett volna várnom?
Én tanultam az ilyenekből, és első körben elküldöm azt a lányt aki nem akar számot megadni.
Egyrészt béna dolog lézengeni x ideig keresve a másikat, másrészt még ismerős csaj is volt így h menjek ki x-időben segíteni, mert jön a busza, és sok cucca van, csak telszámot nem adott, busz késett 1,5 órát, én meg persze mentem dolgomra, ő meg cipelhetett egyedül.
De pl neten adok-veszek néha, ott is alap hogy telefonszám csere legyen, volt olyan is hogy én mentem ki rossz helyre, de volt hogy a másik fél késett.
Bár én alapból úgy vagyok, hogy szerintem jobb látni a másikat előtte, és minimális ismeretséget szerezni.
Vártál bőven. Nem illik késni, főleg első randiról, főleg a fiúnak.
Szerintem nyugodtan lehet telefonszámot cserélni a találka előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!