Hogyan lehetek vele kedvesebb, és illik ilyet? (lent)
Van egy nagyon rendes,megértő tanárom(matek-fizika szakos,de nekem már csak matekot tanít).Vele szeretnék a mindennapokban így az utolsó évben(remélhetőleg) kedvesebb lenni,jobb perceket szerezni neki,mert nagyon megérdemli.Ő az az ember,aki nem csak szakmailag teljesít jól,hanem ott van emberileg is a suliban,és segít a diákoknak,akik hozzáfordulnak.Beszélgettem vele párszor fészbukon is,órán csak tanár-diák kapcsolatban vagyunk,illetve ott így is bánunk egymással,de szünetekben rengeteget beszélgettem vele,és szeretnék is még év végéig.Remélem,hogy sikerül a matek érettségim is majd(nagyon izgulok,jelenleg még 3-as a szintem).De nem ezért szeretnék vele kedves lenni,csak egyszerűen tudom,hogy megérdemli,mert jó ember.Egyébként nő.Elég sokat tud rólam,a problémáimról,és nem mindig csak lelombozni akarom a kedvét..hanem szeretném viszonyozni azt,amit tett és tesz értem.Nem nyalni akarok neki!Csupán csak érezze,hogy valaki tényleg igazán szereti még a munkahelyén is.Sosem tudtam rá sokáig haragudni,amiért kivételezett az egyik lánnyal.(a csaj jó matekos).
Év végén is akarok adni neki valamit..tárgyat,emléket.
Év közben pedig a szeretetemet szeretném neki kifejezni.
De mivel lehet ezt?Egy kedves mosoly nem biztos,hogy elég,ugyanis ő egy hihetetlenül hangulatember.(persze ez nem rossz tulajdonsága,csak addig volt rossz ez tőle,ameddig bántott a hangulatingadozásai miatt teljesen oktalanul).
Ja és,még valami.Ő az egyik példaképem.Van egy olyan ötletem,amiért lehet,hogy sokan lehurrogtok majd,de szeretném a nevét,vagy valami rá utaló dolgot magamra tetováltatni(ettől persze nem vagyok leszbikus,tehát nem vonzódom hozzá!).Illik ilyet?Vagy egyszerűen elég,ha csak a szívemben emlékezek rá?
És az év végi ajándékom neki?Az mi lesz?(ha átmegyek az érettségin-csak akkor merek majd ünnepelni,meg örülni!)
17/L-45/N
Köszi a választ,ment a pozitív értékelés!:)
Többiek válaszát még várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!