Szerintetek mit illik ilyenkor?
Gyakornok voltam egy szervezetnél, ahova protekcióval kerültem be, a kötelező gyakorlatot töltöttem ott, kb. 3 hónapot, ráadásul teljesen ingyen. Mit ne mondjak, a munkatársak többsége abszolút nem törte magát azért, hogy tanuljak is valamit, inkább csak kihasználták, hogy van kivel megcsináltatni a legrosszabb munkákat, ráadásul a dolgozatomban sem akarnak segíteni, amit a helyről kell írnom, ezért úgy gondoltam, nekik nem adok semmilyen búcsúajándékot. Eleinte vettem egy-egy bonbont, de a szüleim szerint nem kell vinnem semmit. Viszont a főnöknek, aki felvett oda, vinnék egy üveg bort. Ő fog értékelést írni rólam, még lesz velem némi munkája, ezért gondoltam arra, hogy neki illene valamit vinnem, nem? Vagy szerintetek köszönjem meg a "segítséget" és kész, nem kell ajándék? A párom taaly volt gyakorlaton, ő mindenkinek vett valamit, de vele nagyon segítőkészek voltak, tényleg sokat köszönhet nekik. Én viszont nem.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!