Első munkanapon illik vagy nem elkérni a kollégáink telefonszámát?
Elég rossz a névmemóriám, de szeretném minél előbb megjegyezni a leendő kollégák neveit és gondoltam nem árt, ha megvan az elérhetőségük.
Vélemény?
Néznék nagyot, ha csak úgy elkérnéd :D
Én elkérem a csapatomtól, de én csoportvezető vagyok, meg külsős helyekre is kimegyünk, így kell egyeztetni.
egyiktől se szoktam elkérni, sose, és egyiknek se adom meg.
az ok roppant egyszerű: ne zaklassanak munkaidőn kívül a dolgaikkal, főleg céges dolgokkal ne.
a szabadidő az enyém.
Szerintem ez teljesen a munkahelytől függ, és a munkavégzéstől is. Mi nem egy telephelyen vagyunk és nem is mindig az irodában, szóval nálunk egyértelmű, hogy mindenki tudja a másik mobilszámát is.
De ha ott ültök egymás mellett, vagy egymás melletti irodákban, akkor elég felesleges.
Majd kialakul. Szerintem csak úgy ne kérd el, hanem akkor, ha konkrétan szükséged lesz rá valamiért.
Nekem eddig csak olyan munkahelyem volt ami több műszakos, ott kötelező megadni a telefonszámokat hogyha valaki folytatja más munkáját és valami nem egyértelmű inkább 5 perc alatt rákérdez telefonon minthogy fél órát fel-alá rohangál és a végén esetleg elrontja. Fizetnek annyit hogy azt a heti 20 percet ne sajnáljam a szabadidőmből.
Ha naponta együtt dolgoztok úgy van lehetőségetek személyesen is megbeszélni a dolgokat, szerintem fölösleges elkérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!