Hogy becéznél egy Lillát?
Figyelt kérdés
rühellem a nevem mert nem lehet sehogyse becézni. van valami találó becenevetek a Lillára? ha valaki becéz is, akkor az a vezetéknevemből adódó, ami szintén nem nyeri el a tetszésemet nagyon2013. nov. 24. 14:25
1/12 anonim válasza:
én Lili-nek becézem, bár az lehet, hogy valami más névnek is a becézése. de szerintem aranyos :)
2/12 anonim válasza:
ismerősöm Lilinek hívja a Lilla nevű lányát, valamint Lilu becenévvel ismerek ilyet, de marhára nem szimpatikus a csaj, szóval a név se...
3/12 anonim válasza:
A Lili egy külön név. A Lillát szerintem nem lehet normálisan becézni.
4/12 A kérdező kommentje:
Hát igen... a Lili külön név, azért nem jó. a Lilu pedig a Lilo és Stich-re emlékeztet. mondjuk sehogy se lehet szerintem normálisan becézni, ezért kérdeztem meg, hogy nem tudtok-e valami normálisat.
2013. nov. 24. 14:43
6/12 anonim válasza:
Lillus, Lillácska, Lila, a húgomat Lillababának becézem (17 éves), nem szólt még ellene. Vagy találj ki egy neked tetsző becenevet, és kérd meg az ismerőseidet, hogy így szólítsanak.
7/12 anonim válasza:
na és, ha külön név? egy vagon külön név úgy alakult ki, hogy valaminek a becézőjéből. pl. a Lili is...akkor ezek szerint egy Katalint se lehet Katának hívni, mert adható olyan név külön, hogy Kata?
9/12 A kérdező kommentje:
nekem személy szerint nem tetszik a Lili. azért se mert külön név, meg valahogy az hercegnős. a 8/8-as hozzászóló nagyon vicces kedvében van... én szerintem komolyan kérdeztem, és nem ilyen gyökérségeket vártam. csókoltatom.
2013. nov. 24. 21:54
10/12 anonim válasza:
Lillu, Lillus, Lilluka
Bár őszintén szólva, ezek a becenevek tényleg nem valami jók.. De együtt érzek veled, engem Kittinek hívnak, ezt se lehet nagyon becézni, néhányan Kittikének hívnak, de azt nagyon utálom. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!