Úgy érzem gáz, hogy 15évesen egyszer se voltam még bulizni?
Figyelt kérdés
nincs olyan ember akivel el tudnék menni mert mindenki más társasággal megy...és ez már szerintem gáz,hogy pénteken/szombaton itthon ülök anyáékkal a többiek meg részegen mászkálnak mindenhova.szerintetek?hogy illeszkedjek be?2013. nov. 20. 13:42
1/11 anonim válasza:
ne aggódj..társaság mindig jön..új sportcsapat.. új osztály, új arcok..egyetem, melóhely...mindig jönnek az emberek
2/11 anonim válasza:
Csatlakozz valamelyik társasághoz, és élvezd a fiatal korod
3/11 anonim válasza:
Az Isten irgalmára kérlek titeket, tinik, hagyjátok már el a "gáz" és a "ciki" kifejezéseket!!! Mi gáz abban, hogy még nem ittad magad hullarészegre? Gratulálok az ambícióidhoz...
4/11 A kérdező kommentje:
épp ezaz hogy új osztályba vagyok és valahogy úgy alakult ki hogy én kiszorítódtam a bulis társaságtól és nem nagyon hívnak:(
2013. nov. 20. 14:13
5/11 anonim válasza:
Ismerős az érzés, a Te korodban én is így voltam. Írtó sz@r volt otthon penészedni és Szombat este jobb híján filmeket nézni a szüleimmel. Valahogy ez a népszerűségem hiánya miatt volt, de később aztán beindult az élet, csak várni kellett rá. Utólag már nem bánom, hogy nem is erőlködtem olyanokkal, akik nem is igazi barátaim, csak társaságnak lett volna jó. Szóval türelem, eljön a Te időd.
6/11 anonim válasza:
a régi oszt. társaid közül sincs valaki akivel jóban voltál,és felhívhatnád,hogy elmenjetek együtt valahova?
az nem feltétlenül baj hogy 15 évesen nem jársz még bulizni.
de az tényleg jót tenne,ha elmennél valakivel moziba,beülni egy kávézóba,stb..
7/11 anonim válasza:
Én meg 18 évesen nem voltam még bulizni és szrok rá... Ne légy már ilyen szerencsétlen, gyenge ember. Egy magabiztos, normális embert nem fognak azért kiközösíteni, mert még nem bulizott, hiába bulizós a társaság, csak nem kell balfsznak lenni...
8/11 anonim válasza:
Atyaég... akkor nálam 'gázabb' ember nincs a Földön. :-) 22 éves vagyok és még egyszer sem mászkáltam részegen, és egyszer sem voltam 'bulizni'. Gyorsan keresem is a kötelet magamnak...:-)
9/11 A kérdező kommentje:
de mikor te 15éves voltál nemhiszem hogy ennyire divat volt az ivás stb...én azért érzem hogy ciki mert mindenki erről beszél suliba hogy mikor lesz a következő buli meg mikor mennek inni stb és ott van a fél város(egyébként debrecen)...
2013. nov. 20. 14:58
10/11 anonim válasza:
Hát pedig Debrecen elég szar buli ügyileg. :D Legalábbis egyetemistaként én ezt tapasztalom. Mondjuk hétvégente gondolom a tinik lepik el a várost, lehet jobban pörögnek mint az öregebbek, de a 20+ korosztálynál most nagyon ez a retró/rock illetve mulatós téma a menő, amivel őszintén szólva marhára nem vagyok kiegyezve.
Másrészt: írj rá valakire face-en, hogy "csá, hova mentek hétvégén? nem nagyon akarok itthon dögleni." és kb. le is van tudva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!