Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátok vagyunk, lehet egyszer...

Barátok vagyunk, lehet egyszer szerelem belőle?

Figyelt kérdés
4éve ismerem a fiút...de az élet néha elszakit minket egymástól...van hogy neki van valakije van hogy nekem de mindig vissza találunk egymáshoz és minden találkozásunk olyan mintha az első lenne...magával ragadó és repül az idő...a szex is fantasztikus vele...tudjuk hogy mikor mire gondol a másik..tudja hogy mi volt rajtam mikor először meglátott...én amióta megláttam szeretem...lehet ebből egyszer szerelem???
2013. nov. 5. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Ha eddig nem volt, csak átutazó voltál a testében akkor ebből szerelem nem lesz.. Te megszemélyesíted a srác számára a "ha nincs ló, akkor a szamár is jó" esetet.

Ha szeretne, akkor nem másokkal kavarna, hanem veled járna, veled élne..

2013. nov. 5. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi az esélye. Barátok nem vagytok, hiszen sz.x is van köztetek. Maximum szeretők vagytok.

Legjobb lenne, ha tisztáznád vele, hogy te egy komoly kapcsolatot szeretnél tőle, mert így csak magadnak okozol fájdalmat.

2013. nov. 5. 12:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Hmm èn a baràtommal nem fekszem le. Szerintem ennyi idő utàn màr nem...
2013. nov. 5. 12:19
 4/10 A kérdező kommentje:
viszont mikor volt valakink akkor is talalkoztunk meg beszeltunk csak akkor nem volt szex.tegnap is 2orat beszelgettunk csak ugy atlagos dolgokrol.sokszor egyre gondolunk.en ugy erzem ossze kot minket valami..ami tobb mint szex...de h ez lehetne szerelem is azt nem tudom
2013. nov. 5. 12:27
 5/10 A kérdező kommentje:
multkor mikor nala aludtam adott egy felsot.tegnap mondta h olyan illata van mintha ott lennek vele h avval alszik amig nem megyek.amikor multkor elaludtunk atolelt,hozzam bujt.ha csak szexre kellenek nem igy viselkedne,nem?ha egy picivel se erezne tobbet.nem?
2013. nov. 5. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Édesem.. olyan naiv vagy..A férfiak mindig azt mondják amit mi hallani akarunk, főleg ha tudja hogy a lány mindig az ágyában köt ki.

Drága nekem nem is olyan régen egy egy gyerekkori szerelmem mondta (akivel 15 éve nem is találkoztam) hogy még mindig odavan értem mint lánykoromban.. Csak nevetek rajta, mert tudom csak szexre kellenék neki..

A szerelem nem így működik. Ha szeretne nemmással járogatna, nem csak időnként találkoznátok, szexelnétek. A srácnak van annyi esze, hogy mindig készenlétben tartson téged... Ha majd jönni fog egy lány akit a feleségének képzel, akit a gyermekei anyjának akar, akkor veled már nem hogy szex, de beszélgetős kapcsolata sem lesz. Simán félredob majd, mert akkor már nem lesz szüksége rád..

2013. nov. 5. 12:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Gyorsan tanuld meg, hogy sosem arra figyelj, mit mond a másik, azt nézd mit tesz. Ha kiveszed a szép szavakat a sztoriból, mi marad? Egy srác, aki hol veled dug, hol másokkal.
2013. nov. 5. 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Naív vagy.:D Sajnos ezeket csak te gondolod így, amiket leírtál, ők nem szoktak ilyesmikre gondolni. :) Ha veled akarna lenni, veled lenne. Ebből sosem lesz több, valószínűleg nincs meg az benned, amitől ő úgy gondolja, hogy párkapcsolatot akarna veled. Lehet hogy bír téged, meg a szex is jó, de ez mindentől független. Sajnos régen én is naivan hittem mindenfélében, de rájöttem hogy nem lehet úgy élni, nem tündérmesében vagyunk... és ők nem ilyen bonyolultak, hanem egyszerűen gondolkodnak. Vagy igen vagy nem. Én abbahagynám ezt az egész kapcsolatot, bár tudom hogy nehéz, de biztos abbahagynám. Keress olyat inkább aki tényleg téged akar, nem csak valakit aki jó amikor nincs más.
2013. nov. 5. 14:58
 9/10 anonim válasza:
Ez már az csak annyi a dolgod h elmondod neki mit érzel
2013. nov. 5. 16:18
 10/10 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat.sajnos tenyleg ha jozanul bele gondolok igazatok van... :(((((( sajnos :((((((((
2013. nov. 5. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!