Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » MIT CSINÁLJAK NINCS KEDVEM ÉLNI!?

MIT CSINÁLJAK NINCS KEDVEM ÉLNI!?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi van ilyenkor de semmi kedvem az élethez. Nincs kedvem felkelni és nem akarok semmit csinálni ezért sokszor azt mondom magamnak hogy milyen jó lenne ha már meg halnék Legszívesebben holnap reggel már nem kelnék fel pedig nem történt semmi olyan amiért okom lenne rá. Nem lesz jobb kedvem semmitől. Az anyám teljesen idegbeteg, bármi történik mindig én vagyok a rossz, az apám még a születésem előtt lelépett. Folyton azt hallgatom anyámtól bár meg sem születtem volna és csak a baj van velem MIÉRT? MIT TEGYEK MAGAMMAL?

2013. nov. 17. 09:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

már leirtam.,.. olvasol is vagy csak nyavalyogni tudsz?

anyád felé sugározz szeretetet békét(nem kell ott lennie)

és hidd el hogy egy idö után meg fog változni. hosszu idö de ha sosem kezded el igy marad minden.

és a minden reggel tükörbe nézve mondogatost is csináld! önbizalmat szerzel vele határozottságot és ha már nem süt belöled az hogy egy kis pöc s vagy akkor bántani se fognak.

tudom h kényelmesebb hisztizni de ettöl semmi nem fog változni ugyhogy ha változtatni akarsz csináld!!!!

a sulinak egygszer vége és kikerülve onnan nem fognak cesztetni.. engem is végig.. mert sütött belölem h lehet.. még mikor rocker lettem és szegecseket hordtam nagyobb lett a pofám akkor is!! egy teljesen más osztály. mert még mindig sütött belölem!!!nem számit hogy nézel ki vagy minek tetteted magad a belsöd elárul. csak ugy tudsz gyözni ha felturbozod a belsöd.fogd már fel....

vagy sirdogálj tovább és igy maradsz örökre. lehet választani. de legalább elolvasnád amiket irok és megfontolnád....

2013. nov. 18. 08:02
 12/14 anonim ***** válasza:
óó vagy nem neked irtam? XDDD nem látom h leirtam e bocs mindjárt XDD
2013. nov. 18. 08:04
 13/14 anonim ***** válasza:
ja de. ott van az elsö kommentben. a pozitiv sugárzosat hirtelen nem láttam de a tükör ott van.
2013. nov. 18. 08:04
 14/14 anonim ***** válasza:

ne beszélgess vele. nem azzal lesz jobb.- elöbb sugározz a szivébe szeretetet.

én se beszélgetek apámmal. nem szeretem. de képes vagyok szeretete sugározni felé és láss csodát elkezdett normális lenni velem.

2013. nov. 18. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!