Ez rendes depresszió vagy csak kamaszos depresszió? (lent)
Szerintem ez csak kamaszkori depresszió. Ilyenkor sok változáson megy keresztül az ember, sok kérdés felmerül benne. Vagyok-e olyan jó, mint mások? Mi értelme az életemnek? Nem vagyok túl kövér? Miért nem vagyok szép? Rá kell találnod magadra, hisz a kamaszkor erről szól. Próbálj meg változtatni azon ami zavar. Lehet hogy kövérnek érzed magad, attól még nem biztos hogy az vagy :) Milyen magas vagy és hány kiló? Nincs körülötted valaki, akiben megbízol, akinek beszámolhatnál az érzéseidről? Jó dolog, ha az ember megtudja beszélni a gondjait.
Én is éreztem így, mindenki kinő ebből. Gondolkozz azon miben vagy jó, arra koncentrálj. Találj hobbit, foglald le magad, hogy ne kattogjon az agyad ilyeneken!
Szerintem csak kamaszkor. Én is éreztem így kb 15-16 éves koromig.
Inkább próbálj meg találni valamit, ami örömet okoz és tetszik. Hogy az mi, az tőled függ: sport, tánc, zene, kézműveskedés, bármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!