Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez rendes depresszió vagy...

Ez rendes depresszió vagy csak kamaszos depresszió? (lent)

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy ez komoly vagy olyan kamaszos dolog. 13 éves vagyok és már nyár óta szóval kb4 hónapja van olyan érzésem hogy kevesebb vagyok a többieknél.Valahogy sosem felelek meg eléggé magamnak. Kövérnek érzem magam, úgy érzem hogy senki sem szeret csak elvisel. Van 2 húgom és úgy érzem hogy szebbek nálam, mindíg amikor a tükörbe nézek egy ronda hasztalan embert látok. Nem látom értelmét az életnek de ezt kívül nem mutatom ki, úgy csinálok mintha minden rendben lenne. Valahogy nem látom hogy a dolgok javulnának, sőt minden nappal csak nehezebb lesz. Nem érzem hogy mellettem kitartó barátaim lennének vagy azt hogy ha elmennék a földről bárki is hiányolna. Egyszerűen elfáradok mindentől amit csinálok és esténként álomba sírom magam. Ez akkor most rendes vagy kamaszos depresszió?

2013. nov. 9. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak kamaszkori depresszió. Ilyenkor sok változáson megy keresztül az ember, sok kérdés felmerül benne. Vagyok-e olyan jó, mint mások? Mi értelme az életemnek? Nem vagyok túl kövér? Miért nem vagyok szép? Rá kell találnod magadra, hisz a kamaszkor erről szól. Próbálj meg változtatni azon ami zavar. Lehet hogy kövérnek érzed magad, attól még nem biztos hogy az vagy :) Milyen magas vagy és hány kiló? Nincs körülötted valaki, akiben megbízol, akinek beszámolhatnál az érzéseidről? Jó dolog, ha az ember megtudja beszélni a gondjait.

Én is éreztem így, mindenki kinő ebből. Gondolkozz azon miben vagy jó, arra koncentrálj. Találj hobbit, foglald le magad, hogy ne kattogjon az agyad ilyeneken!

2013. nov. 9. 20:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem csak kamaszkor. Én is éreztem így kb 15-16 éves koromig.

Inkább próbálj meg találni valamit, ami örömet okoz és tetszik. Hogy az mi, az tőled függ: sport, tánc, zene, kézműveskedés, bármi...

2013. nov. 10. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!