Mitől függ, hogy ember evésbe, ill. az étel teljes megtagadásába fojtja a bánatát?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 18:00
1/4 anonim válasza:
Én ki szoktam magamból hajtani, vagy bringán, vagy kondi teremben, vagy a kosárpályán. Endorfin felszabadulása segít újra talpra állni.
Nem félek a változástól, változtatok a félelmeimen...
2/4 anonim válasza:
A belerögzült szokásoktól. Akit gyerekkorában édességgel jutalmaztak, vagy feltételekhez kötötték a nasit "ha megcsinálod/megeszed ezt, akkor kaphatsz sütit" az zabálni fog felnőttként, ha ideges. Akiknél nem csináltak hűhót az evésből, viszont mindig volt egy halom gyümölcs, az meg élelmiszernek, üzemanyagnak tekinti az ételt, amire pont nincs szüksége, ha szomorú.
3/4 anonim válasza:
Én inkább csak csokit szoktam enni de én is eszem...
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 10. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!