Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek még mindig a...

Szerintetek még mindig a 'Magyar lányok a legszebbek'?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak a magyarok találták ki ? Vagy minden ország ezt mondja a 'saját' lányairól? Vagy ha ez valamikor igaz volt még most is az?mert ha én külföldiként jönnék ide nem biztos hogy ezt mondanám már :/
2013. nov. 5. 20:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Hülyeség. Mást nem tudnak felmutatni, ezért találták ki.
2013. nov. 5. 21:08
 12/19 bumbi02 ***** válasza:
93%
Eddigi tapasztalatom alapján én az orosz lányokat mondom a "Legszebbnek", ha lehet ilyet mondani... Persze a magyar lányok sem a csúnyák közé tartoznak, sőt..: ) Csak hát ez is egy olyan túlzás, mint amiket kitalálni szokás magunkról.. Gondolom minden nép csinál ilyet:)
2013. nov. 6. 08:05
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Sok szép nőnk van, de ettől még nem mondanám, h ők a legszebbek, mert azért bőven van máshol bámulnivaló.

Szerintem ez inkább ilyen kitalált kedvesség, bár hallottam már más magyarázatot is.

Ha viszont összességében nézzük, h milyenek külső-belső alapján, na akkor elég messze vannak a legszebbtől.

2013. nov. 6. 08:30
 14/19 anonim válasza:
100%
Minden nemzet azt mondja, hogy az ottani lányok a legszebbek. Pedig ez nem igaz, mert a magyar lányok a legszebbek. :D
2013. nov. 6. 11:40
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Én a nyugati (olasz, német, angol stb.) nőket kifejezetten csúnyának találom. Sokkal jobban bejönnek a keleties beütésű lányok (magyaroktól kezdve, az oroszokon át egészen a japánokig:))
2013. nov. 6. 18:04
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Az ázsiai nők tényleg jól néznek ki :)
2013. nov. 6. 20:41
 17/19 anonim ***** válasza:
38%

OFF: 15-ös, Olaszország mióta nyugat? :D

ON: Nekem a barna bőrű, fekete hajú, Pocahontas-stílusú lányok tetszenek, ezért szerintem a mediterrán országok lányai a legszebbek. Alapból hülyeség valamire/valakire általánosságban azt mondani, hogy legszebb, mert ez nagyon relatív fogalom.

2013. nov. 6. 22:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, de amióta a műdudák, kacsaszáj és átvagdalás lett az uniformis szerte a világon, sajnos egyre jobban tűnnek el ezek a jellegzetes vonások itt is, Ázsiában is.

A 90-es évek elején kezdték ezt a slogan-t a magyar lányokkal, mert valamit/valakit el kellett adnia/marketingelnie ennek az akkoriban 50%-ban kiürült országnak.

Más szomszédos országokban is ez a szlogen amúgy, ugyanabból az okból kifolyólag.

2013. nov. 7. 09:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Latin-amerikai nők a legszebbek szerintem (általánosságban persze) :)
2013. nov. 8. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!