Discoba jár lányok ha ki akarjátok magatokból hozni a legjobbat a buliba, hogy a legszebbek legyetek, akkor milyen előkészületeket végeztek el?
Itt a szolitól kezdve, mindenre gondolok, tehát haj, smink, ruha, akármi...
Szívesen várok akár képeket is :)
Én egyébként szürkés-kék szemű és szőke félhosszú hajú lány vagyok, magas, vékony testalkattal.
18/L
Mindenképp próbálom közvetlenül a buli előttre időzíteni a szőrtelenítést.
Ha nem mosnák minden nap hajat akkor a hajmosást is.
A kedvenc fehérneműmet húzom fel.
A többi dolgot ugyanúgy csinálom mint máskor, talán egy kicsit több időt szánok az egész készülődésre.
Egyetértek a másodikkal..
Nem kell ide miniszoknya, push-up, és stb..
Farmer, átlagos felső..és akkor is tapadnak..
Utolsó válaszoló köszönöm :)
Ma kitaláltam, hogy mit szeretnék majd felvenni.
Sötét kék szoknya, fehér ujjatlan muszlin ing, persze alá fehér top, ezek bedugva a szoknyába. 170 cm vagyok de úgy gondoltam, hogy fekete balerina cipőt veszek fel, mert nem akarok magasabb lenni a kiszemeltemnél, ha esetleg úgy alakul a dolog :P Fekete csillogós kézi táska. Sima nejlon harisnyát fogok felvenni, mert én nem bírom azokat, ami direkt lyukacsos meg szaggatott stb. Akkor a szőrtelenítést azt aznap reggel csinálom meg mert nem érzékeny a bőröm. Testradír előtte este?! Ha holnap süt a nap, akkor még kimegyek kicsit napozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!