Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Discoba jár lányok ha ki...

Discoba jár lányok ha ki akarjátok magatokból hozni a legjobbat a buliba, hogy a legszebbek legyetek, akkor milyen előkészületeket végeztek el?

Figyelt kérdés

Itt a szolitól kezdve, mindenre gondolok, tehát haj, smink, ruha, akármi...

Szívesen várok akár képeket is :)

Én egyébként szürkés-kék szemű és szőke félhosszú hajú lány vagyok, magas, vékony testalkattal.

18/L

2013. máj. 7. 00:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Mindenképp próbálom közvetlenül a buli előttre időzíteni a szőrtelenítést.

Ha nem mosnák minden nap hajat akkor a hajmosást is.

A kedvenc fehérneműmet húzom fel.

A többi dolgot ugyanúgy csinálom mint máskor, talán egy kicsit több időt szánok az egész készülődésre.

2013. máj. 7. 00:33
 2/11 anonim ***** válasza:
12%
Nem kell semmi extra dolgot csinálnom hogy vonzó és csinos legyek. Farmer pólóban se tudom levakarni a pasikat -.- Csak ez kellemetlen mikor barátommal vagyok.
2013. máj. 7. 00:45
 3/11 anonim ***** válasza:
23%

Egyetértek a másodikkal..

Nem kell ide miniszoknya, push-up, és stb..

Farmer, átlagos felső..és akkor is tapadnak..

2013. máj. 7. 10:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Húha jönnek a műanyagbabák és lepontoznak mert nem mernek vakolat nélkül kilépni az utcára. Most aztán szomorú lettem. :D
2013. máj. 7. 12:04
 5/11 A kérdező kommentje:
2. és 3. válaszoló. azért én ezzel nem teljesen értek egyet. Akik alapból nagyon szépek, azoknak jó, hogy nem kell, de nekem, mint átlagos lánynak, muszáj valami pluszt hozzátennem a külsőmhöz, és itt nem a miniszoknyára és a push up-ra gondoltam. Nem is az a szándékom vele, hogy mindenki rám tapadjon, amúgy is utálom, hanem az, hogy az az egy bizonyos személy aki tetszik, még jobban felfigyeljen rám
2013. máj. 7. 14:53
 6/11 A kérdező kommentje:
4. válaszoló: A kérdésemben nem az volt a lényeg, hogy hogyan menjek ki az utcára és aki lepontozott az nem biztos, hogy azért pontozott le, mert "műanyag" és nem megy ki az utcára smink nélkül, hanem mert nem biztos, hogy a kérdésre megfelelő választ adtad.
2013. máj. 7. 14:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Arcpakolás/radírozás, vagy valami extra ápolás simán mehet előtte. Sminkből simán lehet erősebbet csinálni, de túlzásokba nem kell esni, ne próbálj egyszerre mindent hangsúlyozni magadon. A ruha legyen kényelmes, bár ez relatív (én simán végigtáncolom az estét 12 centis cipőben, de ha zavar, ne ilyet válassz), a legjobb akkor lesz a szerelésed, ha itt is inkább a kevesebb több elvét követed, de azért nem állsz be minimalistának: Ha miniszoknya, akkor zárt legyen a felső, a harisnya esztétikus, de nem valami szakadt vagy lábmutogató hülyeség (ha egyáltalán viselsz) ha amúgyis magas vagy, elég hozzá balerina, egybetalpú cipő, vagy kisebb, visszafogottabb sarokkal rendelkező. Ha farmerban/más nadrágban mész, akkor a fölső lehet szebb, pl csipkés, díszes, húzott, selyem, stb. És a cipő lehet különlegesebb, de azért összeillő legyen a szett (erre mindig figyelj) Nyári/tavaszi ruhák mellé, amik nem túl rövidek, szerintem bármit választhatsz ameddig ízléses maradsz. Ja és szőrteleníteni sem árt előtte (persze ha érzékeny a bőröd és bepirosodhat, akkor inkább néhány nappal előtte tedd meg)
2013. máj. 7. 18:02
 8/11 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló köszönöm :)

Ma kitaláltam, hogy mit szeretnék majd felvenni.

Sötét kék szoknya, fehér ujjatlan muszlin ing, persze alá fehér top, ezek bedugva a szoknyába. 170 cm vagyok de úgy gondoltam, hogy fekete balerina cipőt veszek fel, mert nem akarok magasabb lenni a kiszemeltemnél, ha esetleg úgy alakul a dolog :P Fekete csillogós kézi táska. Sima nejlon harisnyát fogok felvenni, mert én nem bírom azokat, ami direkt lyukacsos meg szaggatott stb. Akkor a szőrtelenítést azt aznap reggel csinálom meg mert nem érzékeny a bőröm. Testradír előtte este?! Ha holnap süt a nap, akkor még kimegyek kicsit napozni :)

2013. máj. 7. 19:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Arcradírt és arcpakolást is aznapra időzítem.. Most 2 naponta csinálok aspirines arcmaszkot, hogy lehúzza a pattanásaimat.
2013. máj. 7. 19:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletesen a kérdésre válaszoltam, azt kérdezted milyen előkészületeket végzek én meg megmondtam hogy semmi extrát mert nincs rá szükségem.
2013. máj. 7. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!