Szerintetek mely horoszkópú lányok a legszebbek?
Formás, nagy csöcsű, értelmes lányok kerek fenékkel és szép arccal.
Nem tudtam, hogy ez 2012-ben horoszkóphoz kötött jellemzés...
Mindegyikbol vannak. Azt hallottam inkabb az aszcendens a kulsoleg meghatarozo.
En pl kos aszcendensu vagyok es alapbol izmos meg sportos vagyok, ha edzek egy-kett nap mulva mar nagyon latszik. A fejem us eleg "ergomomikus":D
A szépség szubjektív fogalom...
Nézz meg egy szépségkirálynő választást! Nagy ritkán vannak köztük igazán szép lányok. Nem rondák persze, de többnyire teljesen átlagosak. És ha mégis van 1-2 igazán különleges, széparcú, sosem őket választja meg a zsűri.
Akkor a nagy átlag vajon kit tart szépnek?
Hülyeség. És két azonos csillagjegyű is egész máshogy nézhet ki, néz is...
Bikát mondják szépnek, mert szereti a szép dolgokat, ad magára (talán túl sokat is), kicsit hajlamos a hízásra, de rendkívül nőies.
Mérleg, mert figyel arra, hogy csinos legyen.
Oroszlán, szereti a drága holmikat, szép bőre van.
Bak, mert egységes az arcuk, testük. Vékonyak, magasak.
Amúgy igen, minden jegyben vannak szépek és kevésbé szépek, kinek mi az...
Olvastam már olyat is, hogy a Skorpió lányok nem szépek, hát én eddig nem láttam csúnyát közülük.. (illetve azt hittem addig, amíg jobban meg nem néztem a pasim excsajait :D addig volt számomra hú de szép meg csinos, amíg féltékeny volta ;) most is elismerem a szép vonásokat, de már olyan nagy szépségnek nem tartom egyiket sem, hozzáteszem nem vagyok öntelt és magamat se tartom szépnek, de barátságosabb az arcom, mint nekik, a Skorpiók túl szigorú nézésűek, nekem nem barátságos és pont)
szerintem a vízöntők a legjobbak :) ők legalább különlegesek és egyediek.
Nekem szűz aszcendensem van, talán tényleg az a meghatározóbb rajtam, mint a napjegyem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!