Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak szerintem buta és unalmas...

Csak szerintem buta és unalmas minden ember kb?

Figyelt kérdés
Régen minden emberrelvolt témád, elvoltatok, lehetett velük hülyülni meg minden.És a mai emberek,meg olyan beképzeltek, unalmasak, minden gáz szerintük, csak az a lényeg nekik, hogy mi történik az éjjel-nappal budapestben, meg hogy ask.fm-en sztárok legyenek... Hová butul még a világ?
2013. okt. 28. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

számból vetted ki a szót...én pl. 15 vagyok és tiszta poén, hogy alig vannak barátaim, mert mindenki a szaros éjjel-nappal Bp-ről, meg a való világról és az egyéb értelmességekről beszél, vagy arról, hogy jujj, láttad, mit írt ki ez meg az facebook-ra? egyszerűen szánalmas, ahol most tart a világ.

15L

2013. nov. 19. 18:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Ugye?! Vagy a másik "kedvenc témám" a verekedés...
2013. nov. 19. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Mit értesz ezalatt? Járnak küzdősportra, vagy egymást csapkodják? :)
2013. nov. 20. 08:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát.. hogy főleg(cigok pl.) bár jó tudom ,ahogy leírtam már más egy kicsit,mint akikre gondoltam.. de ők szoktak állandóan, hogy ugy behuztam neki,meg huhh haa.. hülye kommentem volt az előző :D
2013. nov. 20. 14:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Minden korosztálynak, és korszaknak megvannak a saját butaságai. Majd "elmúlik".
2014. dec. 2. 17:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Cigányok esetében nem ezt látom. Persze ez csak a társadalom egy (persze nem kevés) része.
2014. dec. 2. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!