Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A férfiak miért viselkednek...

A férfiak miért viselkednek sokszor paraszt módon a kövér nőkkel?

Figyelt kérdés
Értem, ha nem tetszik valakinek egy túlsúlyos nő, de ahogy sokszor velük bánnak, azt felháborítónak találom.
2013. okt. 15. 22:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
19%

Személy szerint én sosem mondok semmi rosszat a kövér nőkre, sőt szeretem is őket.

A gond az, hogy sok nő aki orvosi értelemben elhízott, azt gondolja magáról, hogy sima kövér.

Kövérség az ha egy 170cm magas nő mondjuk 70-77kg. Viszont ha a 170cm-hez 90kg az nem kövér, hanem korosan elhízott. Szexuálisan pont annyira vonzóak a korosan elhízottak a normál populáció számára, mint az amputáltak stb. A perverzek viszont bírják őket. Ellenben azt állítani, hogy egy ilyen korosan elhízott nő nagy általánosságban vonzó, olyan mint azt hirdetni, hogy nem kell pénz a boldogsághoz, vagy nem fontos a péniszméret. Magam résszeról maradok a kecses, szép és fiatal nőknél, a többit készségesen meghagyom másnak. Egyébként ez a férfiakra is vonatkozik, ott sem kéne elhízni, keveset keresni, vagy kis pénisszel rendelkezni. Így a korosan elhízott, vagy rusnya nők szabadon válogathatnak, a kis péniszű, szegény, rusnya, korosan elhízott pasik között. Gond ott van, hogy mindenki többre vágyik, mit amit el tudd érni.

2013. okt. 16. 02:03
 22/33 anonim ***** válasza:
46%

A férfiak nem a kövér nőkkel viselkednek paraszt módon, hanem a bunkó nőkkel. A nők, meg személyiségükből fakadóan önimádóak, tükör nélkül képtelenek élni, ezért ha képtelenek gyönyörködni önmagukban, utálnak mindenkit, aki a környezetükben mozog. Valószínű ezt érzik a "paraszt módon viselkedő férfiak" is.

Egy kövér nő fúj mindenkire, főleg a többi nőre, fúj a férfiakra, mert nem akarnak kommunikálni velük, sérti az egójukat ez, és ezért van a "paraszt módon viselkednek"

2013. okt. 16. 06:11
 23/33 anonim ***** válasza:
26%

Kedves hisztérika,

Az hogy 4 user névvel nyomod a mocskot magadból, mert téged a hatalmas "macho" barátod bottal sem piszkál már meg, attól még simán észrevehető a bulid.

Békésebb napokat kívánok neked:DD

2013. okt. 16. 09:31
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés jó, viszont nem csak a ducikkal viselkednek bunkón. Nem egyszer láttam az utcán, hogy úgy rángatják és rázzák, veszekednek vékony barátnőjükkel a hímek (mert igazi jól nevelt férfiak biztos nem), mint egy darab ronggyal. Én is duci vagyok, aktív szexuális életet élek és nem kellenek ezek a senkiháziak. Nem egy ilyen megbolondult hím gyerekkori ismerősöm még mindig egyedül van 35 évesen is, s alig volt eddig 1-2 igazi kapcsolata. Képzelheted, hogy milyen érzelmi intelligencia lehet ott ... valahol jóval a 0 alatt.
2013. okt. 16. 12:18
 25/33 anonim ***** válasza:
61%
Valóban általánosítás, de vannak ilyenek sajnos. Én kövér vagyok, csak elég annyi hogy sétálok az utcán és már hallom hogy a mögöttem levők rajtam röhögnek vagy szörnyűlködnek. Soha nem szolgáltam rá, nagyon sokszor megfogadtam hogy visszaszólok, de egyszer sem mertem. Elég csendes személy vagyok, főleg idegen környezetbe és kedves is. Ha beszól valaki csak csendbe eltűröm. Lefogyni már számtalanszor próbáltam, de mivel szüleim is kövérek így genetikailag képtelenség, hogy olyan alakom legyen amit a társadalom elfogad.. hát nekem ilyen lapot osztott a sors. Emiatt eléggé paranoiássá is váltam, utálok is emberek közé menni dehát ez van... Deal with it.
2013. okt. 16. 15:31
 26/33 anonim ***** válasza:
61%

25-ösnek.

Baromságot hordasz össze. Nekem van egy ismerősöm, a családjában mindenki akkora, mint egy bálna, meg ő is akkora volt évekig. Egyszer megelégelte és életmódot váltott, ismétlem, NEM FOGYÓZOTT pár hónapig, aztán vissza a régi kajáláshoz, HANEM ÉLETMÓDOT VÁLTOTT!!

Lefogyott, még nálam is vékonyabb lett, pedig akkora volt, mint egy hatalmas gömb. Azóta is vékony, mert változtatott az életén.

Bárki le tud fogyni, ha igazán, tényleg akarja, nem pedig csak mondogatja, hogy "jaj le kéne fogynom" "jaj nem tudok fogyni, mert ilyenek a génjeim" "jaj nehezek a csontjaim" "jaj pajzsmirigy bajom van" stb.

Minden csak a kitartáson, önuralmon és akaraterőn múlik.

2013. okt. 16. 17:35
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet figyelni, hogy ezek a férfiak (és sokszor nők is) nemcsak a kövérekkel viselkednek paraszt módon, hanem bárkivel, aki valamiért nem tetszik, vagy nem szimpatikus nekik. Tehát alapból buta, bunkó, fejletlen lelkületű emberek, akik szeretnek a másikba belerúgni.

Komoly lelki problémáik és kisebbrendűségi komplexusuk van a legtöbbször, ezért próbálják a testüket fejleszteni, hogy valahogy kompenzálják a lelki hiányosságaikat.

Sokszor még azokat is bántják, akik nem kövérek, de a teltebb alkat tetszik nekik. Őket vajon miért? Nyilvánvalóan annyira kicsi az önbizalmuk (hiába próbálják az ellenkezőjét mutatni), hogy még az általuk annyira lenézett kövérekre is féltékenyek és komoly lelki törést okoz nekik, ha valakinek nem ők tetszenek.

Én még olyan embert, akiről sugárzott a valódi nyugalom, életöröm, az önmagával és az életével való megelégedettség, a boldogság, nem láttam, hogy bárki mást bunkó módon megszólt volna az alakja miatt.

2013. okt. 16. 17:47
 28/33 anonim ***** válasza:
47%
Én meg azt találom felháborítónak, ahogyan a kövér recepciós p...csa bánik velem. Egyszer megfogom azt a disznó fejét és beleverem a recepciós pultba!
2013. okt. 16. 18:57
 29/33 anonim ***** válasza:
49%

25ös amit írtál az igazi közhelyparádé.

kb az összes benne volt.

nem a génjeiddel van baj,hanem az információ mennyiségével és/vagy a téves információk hadával.

kalóriadeficit,szálkásító diéta-vagy akár paleo,edzés,kiegészítésnek meg pajzsmirigy serkentő jóga úszás.

2013. okt. 17. 02:50
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor tizenéves voltam (és 105 kg), és a génjeimmel takaróztam (szegény mamám olyan kövért volt, hogy gurult, anyám se sokkal különb), azt mondta a bátyám, hogy "Auschwitz-ban nem voltak kövér emberek". És ez nekem borzasztóan rosszul esett, de igaza volt. Persze nem akarta a tesóm, hogy koplaljak és végkimerültségig tornázzak, csak azt, hogy leessen valami, hát sikerült. Pár év alatt le is fogytam. Életmódváltás nélkül nem megy, és ehhez nekem jó sok idő kellett, hogy felfogjam. A létező összes táplálkozási zavaron átmentem, mire rájöttem, hogy egészséges táplálkozás és mozgás nélkül fejre is állhatok, és hiába vagyok gebe, akkor se leszek jobban.
2013. okt. 17. 06:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!