A férfiak miért viselkednek sokszor paraszt módon a kövér nőkkel?
Mert vannak olyanok akiknél csak a külső számít, és nőknél is így van ha egy kövér pasira néznek. Én sem vagyok egy sovány férfiként és engem is néztek már le nők az alakom miatt, de ugyanakkor bombázókkal is hozott össze a sors akikkel elég jól kijöttem sőt nekem csak sovány barátnőim voltak eddig, bármennyire is furcsa ez így volt csak mert én eléggé az a nőcsábász fajta vagyok és kinézetre nem is de a stílusommal a dumáimmal letudom venni őket a lábukról, és nem az a bunkó lenéző vagyok, hanem kedves, barátságos jószívű és udvarias.
Ugyanakkor ismerkedtem nálam is kövérebb nőkkel és egyáltalán nem láttam bennük semmi rosszat, bár voltak olyanok akik elég bunkóak voltak, szóval őket hagytam is de akkor sem szóltam be nekik. És a haverjaimnak is mondom hogy ne legyenek velük bunkók, attól hogy még beszélgetni akarnak velük ha úgy adódik ti is legyetek velük normálisak, egy beszélgetés még nem jelenti azt hogy akarnak is valamit, tehát én azért beszólok ha úgy van, persze a valaki bunkón szól hozzám, én is úgy szólok vissza, de aki normális azzal énis az vagyok.
És nem feltétlen számít a külső mert nem egy olyan nőt ismerek aki túlsúlyos meg férfit is velem együtt és ugyanúgy náluk soványabb a párja főleg a nőknél vettem észre hogy a férfi akivel együtt vannak soványabb náluk jóval.
Szóval ezt így igazából nem fogja neked senki sem megmondani mert sokszor azok sem tudják akik valóban ezt művelik, és elmondom neked hogy egy kövér, akár picit akár nagyon kövér lány is lehet ugyanolyan kedves, aranyos mint bármely másik, sőt olyan is lehet aki szépen is néz ki. Olyat is ismerek aki igaz nem olyan kövér de jóval túl van már a 70 kilón és nagyon kedves meg aranyos és láttam róla 2 évvel ezelőtti képeket amikor 15-20 kilóval volt soványabb és őszintén szólva most így jobban néz ki, és a párja sem piszkálja miatta, szerintem bele is halna ha rosszat szólna be neki.
Szerintem ez így elég súlyos általánosítás. Az a férfi aki a kövér nőnek beszól egy másik nőnek másért fog beszólni. Pl mikor én sovány voltam, akkor képesek voltak egy 2x4 sávos úton átordítani, hogy "Miért nem növesztettél nagyobb mellett?". Most, hogy kicsit szedtem magamra, bár túlsúlyos nem vagyok, mégis akinek olyanja van a fenékméretemmel kezd el piszkálni.
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Valószínűleg saját magukkal sincsenek megelégedve ha jobb dolguk sincsen mint úton útfélen mindenkinek beszólogatni ha nem úgy élik az életüket ahogy ők.
Engem meg a beképzelt és önsajnáltató dagadt nők idegesítenek, akik semmi nem akarnak tenni a fogyás érdekében.
23F
valószínűleg az adott helyzetben adott viselkedésedre volt egy bunkó reakció,és te mint dagadék,ezt egyből a hájas tested miatti bánásmódra vetíted ki.
de ne aggódj,én pl diplomatikus vagyok ilyen téren.
nekem tök mindegy ki hogyan néz ki,ha paraszt,akkor ki lesz osztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!