Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire veszélyes a neten...

Mennyire veszélyes a neten megismert idegen sráccal találkozni? 22/L

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot a neten,nagyon rendes+jófej,mindig jól elbeszélgetünk,de van egy kis probléma...A lakásomon akar velem találkozni,úgy,hogy más ne legyen itthon.Az 100%,hogy az,akinek kiadta magát,a képen is jól néz ki,habár mi van ha élőben nem? Mert csak egy képet láttam eddig róla és távol van az arca rajta,mivel a felsőteste is benne van+mi van,ha nem is ő van a képen....

Megadta a számát,de azt mondta,ne hívjam,mert nem szeret telefonálni...

2013. okt. 11. 01:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Te teljesen hülye vagy.
2013. okt. 11. 09:27
 22/26 anonim ***** válasza:

És neked nem gyanús? Ne hívd őt, lakásra akar menni, de senki ne legyen otthon... nem dereng, hogy mit is akarhat?

Egyébként meg hiába néz ki jól (már ha ő van a képen), a nemi erőszak helyes pasitól sem kellemes ám.

2013. okt. 11. 10:44
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha valakit megismersz neten, a minimum, hogy jópár képet igényelsz róla, meg beszélsz vele telefonon, megismered, mielőtt találkozol.
2013. okt. 11. 10:48
 24/26 anonim ***** válasza:

léteznek ennyire ostoba 22 évesek?

anyukám, én 18 éves korom óta randizgattam netről pasikkal, találkoztam egészen rendes fiúkkal, volt amelyikből komoly kapcsolat is szövődött. na de eszembe nem jutott volna se felmenni valakihez, se felhívni magunkhoz az illetőt.

csak nyilvános helyen, plázában, mekiben, forgalmas tereken találkoztunk, és nem is mentem velük olyan környékre, amit nem ismertem.

volt amelyik annyira gáz volt élőben, h szinte menekültem :) ha egy lakásban jövök rá ugyanerre, akkor korlátozottabbak a lehetőségek.

2013. okt. 11. 10:52
 25/26 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom írni, amit előttem már leírtak: lakáson véletlenül se találkozz vele, a címedet se add meg.

Nagyon fura hogy találkozni szeretne, de megismerni Téged előtte már nem (telefonon nem szeretne beszélgetni veled)...

Nekem eszembe nem jutna ilyesmit kérni egy lánytól megismerkedésünkkor, megvárnám míg alaposan megismerjük egymást és ő hív meg magához. Nem kérnék akkor sem olyat hogy "na de senki ne legyen ám otthon"... Ez is rendkívül gyanús.

2013. okt. 12. 07:11
 26/26 anonim ***** válasza:

Én a mostani barátnőmet, de az előzőt is netről ismertem meg. Teljesen természetes volt, hogy találkozó előtt alaposan megismerjük egymást. Nem csak egy alig látható képet küldök, ahol 6 pixel terjedelemben látszódok, hanem rendes képeket, amiken jól látszódik, hogy én vagyok, meg hogy hogy nézek ki. Ugyanígy én is láttam róla rengeteg képet. (Egyébként azt sem nehéz kideríteni, hogy valaki netről lopta-e a képét.)

A telefonálásról nem is beszélve. Bár normál esetben nem szeretek telefonálgatni, de ha róla volt szó, örültem, ha felhívhattam. Rengeteget beszélgettünk, voltak közel egy órás beszélgetéseink is. (Aztán persze dobtam egy hátast, amikor megjött a telefonszámla, de ez most lényegtelen. :D)

Ő meg egyetlen nehezen kivehető képet küld "magáról", és nem is hívhatod? Nekem ez több, mint gyanús. Az meg pláne, hogy legyél egyedül, és nálad akar találkozni. Ebből már a tizenévesek is le tudják szűrni, hogy mit akar...

2013. okt. 12. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!