Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire veszélyes a neten...

Mennyire veszélyes a neten megismert idegen sráccal találkozni? 22/L

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot a neten,nagyon rendes+jófej,mindig jól elbeszélgetünk,de van egy kis probléma...A lakásomon akar velem találkozni,úgy,hogy más ne legyen itthon.Az 100%,hogy az,akinek kiadta magát,a képen is jól néz ki,habár mi van ha élőben nem? Mert csak egy képet láttam eddig róla és távol van az arca rajta,mivel a felsőteste is benne van+mi van,ha nem is ő van a képen....

Megadta a számát,de azt mondta,ne hívjam,mert nem szeret telefonálni...

2013. okt. 11. 01:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelj már, egy tök idegent csak úgy lakásra odahívni, ezt te sem gondolhatod komolyan.

Találkozzatok először egy forgalmas helyen, pl. egy plázában.

2013. okt. 11. 07:06
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Megadta a számát,de ne hívd mert nem szeret telefonálni? A lakásodon akar találkozni, de ne legyen senki otthon? Nagyon gyanús... Valamit titkol az illető. Nehogy bele menj! Ilyen netes ismerkedés esetében első-két találkozás mindig forgalmas helyen történjék. Fényképnek nem szabad hinni.
2013. okt. 11. 07:18
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, visszaolvasod a kérdésed, és rájössz, mennyire buta ötlet lenne így találkozni vele. Ez az egész úgy gyanús, ahogy van, igazából bármit akarhat... lehet, hogy nem bántani akar, hanem pl. titkol valamit, vagy csak egyszerűen hülye. De a mai világban jobb félni, mint megijedni. Szerintem ha nagyon akarsz, akkor valami forgalmas helyen találkozzatok, de ezek után én lehet, hogy meggondolnám magát a talit is.
2013. okt. 11. 07:58
 14/26 anonim ***** válasza:
Nagyon meg kell ahhoz ismerni hogy találkozz vele! Kamerázzatok és beszélgessetek előtte! Ha azt sem akar és kifogásokat keres akkor lapát! Én biztos beszélnék telefonon is meg kamerán is. Nincs zsákba macska!
2013. okt. 11. 08:03
 15/26 Melodyna válasza:
A kérdésedben benne van a válasz! Nem láttad még élőben soha! Szóval nem is értem,hogy hogy várhatja el tőled látatlanba,hogy megbízz benne annyira,hogy felengedd magadhoz!!! Eszedbe ne jusson! Mond meg neki,hogy először találkozzatok valami étteremben, vagy mozi előtt vagy ilyesmi helyen, aztán ha már jobban ismeritek egymást, akkor felmehet hozzád! De nekem ez már alapból gyanús lenne!!! Nem szeret telefonálni? :D Hagyjuk már! :D Most ismerkedik veled...ha összejöttök akkor sem lehet majd hívni, mert nem szeret telefonálni? :D Nekem ez enyhén szólva furcsa!
2013. okt. 11. 08:04
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ki

Van

Csukva!

Véletlenül se találkozz vele a lakásodon. Főleg ne egyedül. A legjobb esetben csak le akar fektetni. A legrosszabb kitalálását inkább rád bízom...

Első randira legjobb egy nyilvános hely amit TE is nagyon jól ismersz. Lehetőleg minél forgalmasabb hely.

Ne légy naív. Lehet, hogy tisztességesek a szándékai, de soha sem lehet tudni. Jobb az óvatosság...

2013. okt. 11. 08:07
 17/26 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy nem szeret telefonálni?:) Ez azért furcsa...Lehet,hogy van valakije,ezért nem akar nyilvános helyen találkozni veled,és ezért nem akarja,hogy hívd,mert más előtt nem tud beszélni veled.De a kép ennél baljósabb árnyat vet,úgyhogy tényleg ne menj bele,hogy a lakásodra menjen.Esélyes,hogy csaló,azért akar a lakásodra menni,mert ott nem tudsz segítséget hívni,mondjuk elkábít egy zsebkendővel,és kirabolja a lakást,megerőszakol,akármi.Vagy visz vmi piát,lehet az sima ásványíz is,belerak valamit,és azt se fogod tudni mi történt,nem tudsz róla személyleírást sem adni a rendőrségen.Kíváncsiságból,csak,hogy mit reagál rá, megcsinálhatod azt,hogy tarts ki amellett,hogy először pár alkalommal nyilvános helyen találkozzatok,találj ki egy helyszínt.Meg fog hátrálni,mert minél többet találkozol vele,annál inkább emlékezni fogsz rá,esetleg mások is felismerhetik,akiket már átvert,kamera is lehet egyes helyeken.De bármit is ígér,NE TALÁLKOZZ VELE!
2013. okt. 11. 08:22
 18/26 anonim ***** válasza:
Ugye ez nem komoly kérdés? 22 évesen nem lehetsz ennyire naiv.
2013. okt. 11. 08:37
 19/26 anonim ***** válasza:
Neten keresztül mindenki rendes meg jó fej... Ha kiadod a lakásod cimét egy vadidegennek akivel még sosem találkoztál mit csinálsz ha nem tetszik élőben, és utána nekiáll zaklatni? Vagy bármi más kellemetlenséged is adódhat belőle. Utána már hiába bánod mert senki nem fog segiteni. Gondolkodj kicsit éretebben, lehet találkozni bárkivel a netről akit érdemesnek tartasz rá, de üljetek be pl. egy kávézóba elméletileg ismerkedni akartok, beszélgetni. Ha szexpartner keresőn találtad akkor hivd lakásra.
2013. okt. 11. 08:43
 20/26 anonim ***** válasza:
Nagyon naiv vagy. Úgy sántít az egész ahogy van.
2013. okt. 11. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!