JimmyJordan kérdése:
Hogyan tudnék ellenállni a nevetésnek?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy ha valaki mond egy viccet, amin mindenki nevet, és nagyon tetszik mindenkinek, én onnantól kezdve nem tudom visszafogni magam a nevetéstől.
Volt olyan, hogy megkomolyodtam, bírtam tartani magam, de amikor rám néztek vagy meg kellett szólalni, torok szakadtából nevettem.
Hogyan gyakorolhatnék ez ügyben önuralmat?
(Már csak azért is mert elég ciki lenne, pl egy temetésen nevetni, stb.)
2013. szept. 25. 21:06
11/13 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Ügyfelekkel foglalkozom telefonon a munkámból kifolyólag és hát van min bőven nevetni egy nap, akadnak problémás/váratlan helyzetek. Csak hát ugye nem szakadhat fel belőlem a röhögés, miközben vonalban vagyok az ügyféllel. Néha nagyon nehéz, van, hogy meg kell állnom összeszedni magam (ilyenkor azt hiszi az ügyf., hogy szakadozik a vonal). De előfordult már, hogy annyira röhögtem (némán), hogy bontanom kellett a hívást, különben tuti beleröhögtem volna hangosan :D A kollégáim is sokszor majdnem elröhögik magukat, de azt mondják, azon nevetnek a legtöbbet, ahogy én röhögök :D
12/13 anonim válasza:
De így vezeted le,ne aggódj miatta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!