Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnék ellenállni a...

JimmyJordan kérdése:

Hogyan tudnék ellenállni a nevetésnek?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy ha valaki mond egy viccet, amin mindenki nevet, és nagyon tetszik mindenkinek, én onnantól kezdve nem tudom visszafogni magam a nevetéstől.

Volt olyan, hogy megkomolyodtam, bírtam tartani magam, de amikor rám néztek vagy meg kellett szólalni, torok szakadtából nevettem.

Hogyan gyakorolhatnék ez ügyben önuralmat?

(Már csak azért is mert elég ciki lenne, pl egy temetésen nevetni, stb.)

2013. szept. 25. 21:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Pedig akkor a legjobb nevetni amikor "nem kéne" :D
2013. szept. 25. 21:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Gondolj szomorú dolgokra!
2013. szept. 25. 21:15
 3/13 A kérdező kommentje:

Ezt már próbáltam, de igazából a fizikai fájdalom sem segít.

Mondták az is hogy harapjak a nyelvembe vagy számba, de annyira röhögök, hogy nem tudom megharapni még a nyelvemet se :DD

2013. szept. 25. 21:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Elemezd magadnak a helyzetet. Milyen nevetséges az előadó. Milyen bután adta elő. Milyen hülye vicc volt. Elemezd és sajnáld a sok bugyuta nevető arcot, stb.
2013. szept. 25. 21:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne tartsd vissza! Nevetni jó, és egészséges. Azoknak az embereknek, akik keveset nevettek életükben, idős korukra lefele görbül a szájuk. Ugye nem akarsz így kinézni :)
2013. szept. 25. 21:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam a kérdést, és elkezdem nevetni a semmin. Eszembe jutott egy olyan pillanat, mikor egymásra nézünk és mindenki el kezd nevetni.. :DD
2013. szept. 25. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
én is így voltam mint az utolsó! Nevessünk együtt :D ne foglalkozz senkivel csak nevess a pofájukba :D
2013. szept. 25. 21:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Ez okés, de amikor nyilvánosan olvasnom kéne, de nem megy mert elnevetem, az ciki számomra.. :(
2013. szept. 25. 21:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztos tini vagy.

Majd kinövöd. Én is így voltam. :)

2013. szept. 25. 21:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm a válaszokat
2013. szept. 25. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!