Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van valami praktika, aminek...

Van valami praktika, aminek nem lehet ellenállni?

Figyelt kérdés

Tegnap kiírtam egy kérdést, ami arról szólt, hogy a barátom már nem akar elmenni napi 2x, csak egyszer, és kb. 5 indokot felhozott, hogy ez miért van így(nem akar kihasználni, megváltozik az ondó minősége, kellemetlen neki, utána jött több indok). Ha közeledek felé, elutasít-ha puszilgatom, csinos ruhába vagyok, fogdosnám, akkor is csak egyszer megy el, és a többire már nem vevő.

Van valami praktika, amivel biztos sikert érhetnék el? (Még nincs szex)

2013. aug. 10. 10:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Izgasd fel, majd hagy a pi.ba. Ezt eljátszod párszor, és hátha. :) Vagy hagyd napokig. De nem lehet, hogy azért, mert kielégül, és nem tudja már úgy kívánni a dolgokat? Lehet, te vagy a túlfűtöttebb, mindenkinek más a szexuális elvárása.
2013. aug. 10. 11:11
 2/11 A kérdező kommentje:

Ez se hat, mert ha felizgul, pont Ő nem akar semmit csinálni, tehát nem én hagyom őt, hanem ő hagyja, hogy ne legyen semmi..

Én is gondoltam erre, de régen mindig napi kettő volt..és alig bírt magával.

2013. aug. 10. 11:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Napi 2 petting, vagy mi?
2013. aug. 10. 12:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen.
2013. aug. 10. 13:00
 5/11 anonim ***** válasza:
lol? napi 2x ment el sex nélkül? :D háát lehet ha elkezdesz sexelni vele, megint napi 2 lessz :D
2013. aug. 10. 15:19
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen napi 2x ment el szex nélkül.:) Ebbe mi a baj?:)

Hát azért a szexnél remélem jó sok lesz.:)

2013. aug. 10. 15:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Fura, az én barátom van, hogy napi 3x megy el, csak úgy hogy kiverem vagy a számba, és csak azért nincs több, mert elfárad :D Bármikor felhúzom, és már belekezdtünk a szexbe is, simán fel tudom izgatni. Nem lehet, hogy nem kíván téged már?

2013. aug. 10. 17:26
 8/11 A kérdező kommentje:

Gondoltam erre is, de azért nem hiszem, mert az elsőnél látszik, hogy oda van értem, és élvezi is, nyög, és alig bír magával. Meg az elsőnél mindig közli, hogy le akar velem feküdni. Felvetettem, hogy nem a testemmel van-e a baj, de mondta, hogy ilyen testnek egy fiú se tudna ellen állni, és tényleg oda van a testemért, szóval szerintem nem.

:) És a barátodnak fájni se szokott sose? Lehet van valami a barátomnak, mert régen is mondta, hogy fáj, a napi 2 elmenésnél, vagyis, hogy kellemetlen neki. És már nem is elégíti ki magát annyiszor.

2013. aug. 10. 20:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem fáj neki, imádja.
2013. aug. 11. 10:22
 10/11 anonim válasza:
Már bocs de nem lehet h meleg lett??
2013. aug. 11. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!