Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mivel tudom úgy beindítani a...

Mivel tudom úgy beindítani a szűz pasimat, hogy ne tudjon nekem ellenállni?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és a barátom nem akar lefeküdni velem, vagy nem tudom miért visszakozik a szextől. Már 7 hónapja együtt vagyunk. Ő is 17 éves. Mindketten szüzek vagyunk. Mit csináljak, hogy ne tudjon nekem ellenállni.

2013. jún. 16. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Fogd meg a tökét. Öltözz ki neki. Ilyesmik.
2013. jún. 16. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Puszilgasd a nyakát, vagy gyengéden harapdálhatod is, az elég izgató tud lenni.
2013. jún. 16. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
nyúkálj a gatyába
2013. jún. 16. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:

nekem annyi is elég lenne ha megsimogatnád a karom :D

kár hogy pont nekem jut nehezen barátnő xd

2013. jún. 16. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellesz neki,csak falból vagy,hogy ne derüljön ki,hogy homár.(ismerek ilyet is személyesen,aki ugyanezt tette)

De leginkáb ha az ölébe ülsz,vadul csókolgatod,ringatod a csípőd,mint aki már eleve bele ült,és azon mozog,nyögdécselj is.Ha nem homi,be fog indulni.

2013. jún. 16. 11:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond hogy nem áll fel neki, mert már ha meglát akkor is áll neki, de nem akar velem semmit se csinálni.
2013. jún. 16. 11:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Mélyen kivágott poló vagy kigombolható ing, miniszoknya. Ülj az ölébe szemből és sugd a fülébe, hogy nincs rajtad bugyi! Akár mutasd is meg neki!

Ha erre sem indul be akkor impotens! Akkor írj nekem!

F.

2013. jún. 16. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolod, hogy le kéne ülni vele beszélgetni erről??? Hiszen ez egy kapcsolat alapja nem?? És nem a szex elsősorban...
2013. jún. 16. 11:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Szoktam vele beszélgetni erről, azt mondja azért nem akar még velem lefeküdni mert korainak tartja és nem akar nekem fájdalmat okozni.
2013. jún. 16. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!