Kacsacsoruemlos kérdése:
Barátnőm szűz még, ha tövig benyomom az ujjam neki, érzem a "határt". Akkor most neki kb 8cm hosszan lehet majd betenni? Vagy mit éreztem?
Figyelt kérdés
Voltam már más lányokkal is, de nem éreztem a határt.2013. jún. 16. 03:23
1/7 anonim válasza:
Te valószínű, hogy a méhszájat tapintottad, nem a szűzhártyáját. A szűzhártyán gyakran átfér az ujjad, mert az nem egy "záró" képződmény.
2/7 A kérdező kommentje:
tudom nyúlik is meg lehet nincs is neki olvastam róla. csak mivel nekem 17cm, ezért akkor tövig nem fog bemenni soha? azért kérdezem mert nem akarok neki fájdalmat okozni, hogy túl nyomom.
2nővel voltam, sosem éreztem hasonlót. mindnek bement tövig, nem éreztem soha a határát.
2013. jún. 16. 03:35
3/7 anonim válasza:
Szerintem azért majd vigyázz rá és legyél óvatos. Lehet hogy a nemi izagalom hatására, majd képes lesz ő is tövig befogadni téged, de erre nincs garancia, ezért csak megértően. :)
4/7 A kérdező kommentje:
persze köszi!
ment a zöld pont! :P
2013. jún. 16. 03:45
5/7 anonim válasza:
én is érzem a határt,mikor felnyúlok magamnak,viszont a barátom 18 centis farka simán bemegy,mert szexuális izgalom hatására nyúlik a hüvely,szóval szerintem ne aggódj (úgy szokott lenni,éshogy az első 1-2 lökés ami rövid megy az,hát,nem azt mondom,hogy kellemetlen,de úgy ˝érzem˝,utána viszont már nagyon jó,nem hiszem,hogy nálatok probléma lesz)
6/7 anonim válasza:
te jó ég.... a hüvely nyúlik drága... persze izgalom kell hozzá.... csak az a vicces, hogy ezek szerint ujjazásnál nem eléggé elvezi a csaj!
7/7 anonim válasza:
Be tudod neki tövig tenni ha 8 centire van a méhe akkor is. A méhszájat minden egyes behatolásnál felfelé lökdösöd, de az aktus végeztével 1-2 órán belül szépen lejön neki vissza. Még annyit hogy valamelyik nőnek fáj ha lökdösik a méhét, valamelyiknek kellemes, ez egyén függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!