Hogy tudnék ezen a dolgon segíteni?
Nem igazán volt még komoly kapcsolatom és félek is kialakítani. Nem igazán megy a "csajozás" ehhez hozzájárul, hogy kicsit sem vagyok jó pasi, van súlyfeleslegem is, és alacsony is vagyok, mindössze 170 cm. Koromhoz képest komolyabbnak érzem magam. (nem tudom, ez mennyire hátrány, sajnos eltudom képzeni, hogy az.) Nem vagyok bulizós alkat, nem szeretem a disco légkörét (régen szerettem járni de valami megváltozott bennem.) ezért még ott sem tudok "lazítani". Régen a lányok igényelték a társaságomat, de csak mint beszélgetőtárs. Nem igazán akartam sok lánnyal komoly kapcsolatot kialakítani, igazából csak 1-el, de ott elutasítást kaptam, 100%, hogy a külsőm miatt. Mivel 20 éves létemre szűz vagyok, ezt nagyon szégyennek érzem, tehát ez is nagyon lehúzza az önbecsülésemet. Nagyon érzékeny is vagyok, nagyon könnyen megtudnak bántani amin akár évek múltán is eltudok szomorodni. Igaz kívülre nem ezt mutatom, de legbelül egy összetört ember vagyok.
Illetve az apámmal való kapcsolatom is rossz. Egy ostoba, durva, közönséges ember. Akiről mindenki tudja, hogy semmit nem ér, de ő mégis az ellenkezőjét állítja, de mind1 ez nem lényeg. Azért említettem meg őt is, mert ha 1x az életben sikerül egy barátnőt szereznem, akkor eljönne az az idő, hogy bemutatom itthon a családomnak, de nekem már attól görcsbe rándul a gyomrom ha az apám közelben van, ne adj isten oda jön hozzám, ha egy másik ember közelében vagyok. Tehát a kérdésem az, hogy győzzem le a félelmemet barátnőszerzés terén?
tudom, sokan kiröhögnek majd a gép előtt, de szerintem rajtam kívül rengeteg embernek van hasonló problémája
Szia! Először is, ezen nincs mit kinevetni. Másodszor magadat kell meggyőznöd hogy te egy igenis értelmes és hasznos ember vagy, mielőtt valaki mással akarod elhitetni(barátnő) 170centi lehet hogy egy 180-as lányhoz alacsony(bár én ilyet is ismerek..) de hidd el rengeteg alacsony lány van akihez ez nem kevés. Súlyfölöslegen azt hiszem te is tudod hogy kell javítani.Talán az is elég lenne ha elkezdenél rendszeresen mozogni. Nagy mértékben növeli az önbizalmad ha tudod hogy ma is lefutottad a távot/az időt amit kitűztél magadnak,másrészről pedig fogyaszt.
Apukád miatt szerintem nem kell aggódnod. Nagyon sokan várnak hónapokig mire bemutatják a szülőknek a párjukat független attól hogy milyen a kapcsolatuk a szüleikkel Ha már aktuális a téma, várd meg míg komoly lesz, szerintem apukádat is érdekelni fogja ki végre a szerencsés lány.
Remélem nem írtam nagy baromságot, és kicsit tudtam segíteni.
Senkit nem kell apádnak vagy a családnak rituálisan bemutatni, ha nem akarod.Akivel akarod, annak vendégség nélkül is megteheted, bárhol, nem kell még hazavinni sem.
OLvass önsegítő könyveket, hogy jobban értsd, mi van veled és mit tehetsz magadért. sok anyag van a neten is, meg sok blog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!