Miért utálnak az emberek?
Egész életemben végigkísért az, hogy akármilyen közösségbe kerülök, sokan utálnak, bántanak, megaláznak. Már óvodában elkezdődött, folytatódott általános iskolában, szakközépiskolában, mind a mai napig. Amikor a barátom bemutatott a családjának, ők is fújtak rám. Közben pedig mindig igyekeztem segíteni másokat. Ha volt nálam ragtapasz, fájdalomcsillapító, bármi, és kellett valakinek, önzetlenül adtam. Az ételemet is megosztottam azzal, aki kért és nem sajnáltam semmilyen anyagi javakat beáldozni másokért. Vendégségben szó nélkül elmosogatok, meghallgatom mások véleményét, közben pedig ez van... Ma is, a nővérem ingyenélőnek nevezett, pedig miután ő levizsgázott, neki is egy év kellett ahhoz, hogy munkát találjon. Közben őt senki nem bántotta itthon...
A barátom is értetlenül áll a dolog előtt. Van valakinek valami tippje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!