Hogyan lehet egyszerűen beilleszkedni?
Akkor 10.-be mész, vagy a 9.-et is újra kellett kezdened?
Mert akkor könnyebb dolgod van, ha olyan osztályba kerülsz ahol még nincsen össze szokva a csapat.
Hát sajnos ez a nehezebb verzió.
Én most megyek 11.-be és tavaly (amikor 10.-esek voltunk) jött hozzánk egy új lány. Ő pl. simám be tudott illeszkedni. A csajok (köztük én is) rögtön odamentek hozzá és "felkarolták". Bemutattunk neki mindent, mi hol van és kioktattuk a tanárokkal kapcsolatban. De ami miatt nagyon szimpi volt a csajszi, az a tekintete meg a mosolya volt. Rögtön az ember szemébe nézett és látszott rajta hogy nem ideges. Ez sokat könnyít a dolgon. :)
Ha meg kirándulással kezdtek, este lehet lesz egy kis beszélgetés. Akkor kérdezősködhetsz erről- arról (még akkor is ha nem feltétlen érdekel a dolog) hogy lássák, be akarsz illeszkedni. Szerintem kérdezni fogják hogy miért váltasz sulit és milyen volt a régi osztály, de ha nem is akkor is oda terelheted picit a szót, persze ha ez neked nem egy fájó pont.
Amúgy megkérdezhetem hogy melyik iskolába mész át? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!