Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnék majd beilleszkedni?

Hogyan tudnék majd beilleszkedni?

Figyelt kérdés

Szóval most végeztem el a 8 általánost és középsuliba megyek.

A gond, csak annyi, hogy én olyan iskolába megyek, ami még csak nem is az én városomban van, mindenki más itteni iskolákba megy tovább...

Koleszos leszek, ami egy kicsit szokatlan 15 évesen.

Az lenne a gondom, hogy nehezebben illeszkedek be új körökbe, a mostani haverokkal is volt vagy 5-6 év mire mindenki teljesen beilleszkedettnek tartott az osztályban.

Ne értsétek félre, nem vagyok se stréber, se túl jó tanuló, se rossz tanuló....csak nehezen illeszkedek be :/

Tudtok valamilyen tanácsot mondani, hogy hogyan közeledjek a többiek felé? Nekem ez így nagyon furcsa lesz, hogy minden haveromat ott kell hagyjam és egy új életet kezdeni. Ráadásul még gépet sem vihetek, úgyhogy a régi haverokkal a kapcsolattartás is elég nehézkes lesz :/

Az igénytelen válaszoktól pls kíméljetek meg!

15/F

2013. aug. 31. 15:12
 1/4 anonim válasza:
ez az iskola véletlenül nem szombathelyen van?
2013. szept. 1. 01:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem
2013. szept. 1. 08:48
 3/4 tóthbenji válasza:

ohhh hát akkor most neked is ugyanezt leirom :

Ez nem igy müködik hogy húúhaaa hogyan illeszkedjek be , menjél úgy oda hogy saját magadat adod senki miatt nem legyen másmilyen a viselkedésed és hogyha valami amit kérnek ellentmond a személyiségeddel akkor azt ne csináld , ne legyél olyan hanem szard le őket :DD ennyi kb egy idő után ugyis mindenki látni fogja hogy nem vagy egy büdös csicska aki mindenkinek próbál megfelelni igy lesz egy pozitív kisugárzásod ami tök bejövős és hidd el utána megtalálnak az emberek :)

2013. szept. 1. 11:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom!
2013. szept. 1. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!