Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A pasim eltiltott a barátaimtó...

A pasim eltiltott a barátaimtól. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok , a pasim 24 éves tapasztalt fiú :D ő vette el a szüzességem ő jelent nekem egyszerűen mindent .. régóta együtt vagyunk, azonban mostanában megváltozott... mikor iszik a bamráétaimat hibáztatja , hogy azért veszünk össze mrt hogy ők ott vannak. Hogyha kijárok nélküle a barátaimmal , vagy elhívnak bulizni egyszerűen kiabál velem és eltilt. Régen nem volt ez, ő is be akart vágódni a fiatalabb korosztálynak mert nekem sikerült az övébe ami jó.. de abban a hitben élni hogy nem találkozhatok a barátaimmal nagyon rosszul esik.. és szakítással fenyeget .. aztán meg keres.. ti mit tennétek a helyemben ? Tényleg nem tudom már..
2013. aug. 22. 21:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Simán feljelenteném megrontásért, sőt még pedofíliáért is. De azért mondanám előtte, hogy ha nem húz el a jó büdös fenébe akkor fog ez csak bekövetkezni.
2013. aug. 23. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

14 év alattiakat lehet megrontani, ha tizenöt évesen vette el a kérdező szüzességét, teljesen legálisan tette. Az már más kérdés, hogy nem feltétlenül etikus.

Na mindegy, korodbeli vagyok, szóval nem tartom teljesen korrektnek, hogy pont én tartsam okosabbnak magamat nálam, de nézd el nekem, mert kell egy pofon, ami észhez térít: amikor elolvastam, hogy egy 15 éves egy 24 évessel jár, már le is feküdtek, ráadásul a srác érzelmileg zsarolja, és még mindig gőze sincs, mit tegyen, egy kérdés fogalmazódott meg bennem: Mondd, te teljesen normálisnak érzed magad?

Először át is suhant az agyamon, hogy ez egy provokatív kamukérdés, hiszen szinte süt belőle, hogy kihasznál, és csak birtokolni akar, olyan szinten süt, hogy nem bírom elképzelni, hogy értelmes ember ezt ne vegye észre, ha már egyszer leül a gép elé, és leírja.

Szerintem a diagnózis az, hogy csak úgymond egy bizonyos dolgot akart, amit te megadtál neki. Ezenkívül játszik az érzelmeiddel, és teljesen kisajátít.

9 év korkülönbség felnőttek között is soknak számít, de nem, te 15 évesen belementél egy kapcsolatba, mert majd pont egy 24 éves srácnak fogsz imponálni. Na persze. Legalább annyi eszed lett volna, hogy nem fekszel le vele...

Szerintem a fentiek már leírták. Dobd, és reménykedj, hogy ezután békén fog hagyni.

Hidd el, találsz más életedértelmét is...

2013. aug. 23. 15:37
 13/14 anonim ***** válasza:
*nálad
2013. aug. 23. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:

15 éves lány 24 éves srác, aki tapasztalt

annyira tapasztalt, hogy egy gyerekkel "jár"

kacagtató

2013. aug. 24. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!