A pasim eltiltott a barátaimtól. Mit tennétek a helyemben?
Hát jó fiatalon vágtál bele. Azért azt elárulom, hogy az ő korosztályának nem feltétlen vágódtál be, ahogy azt hiszed, hanem toleranciából nem koptatnak le, meg persze fontos nekik egy barátuk boldogsága, aminek valószínűleg te vagy a forrása. Gyakorold a helyesírást inkább, mint bulizz látástól vakulásig, arra ráérsz még egy darabig.
Viszont ami fontos: Lehet nagyon gátlásos, hogy ilyen fiatal barátnőt szerzett, mert azért 9-10 év nem kevés, és így érthető is, hogy te volnál neki az "egyetlen", akit félt, mert nélküled nem lát benne esélyt, hogy egyhamar barátnőhöz jut. Egy "tapasztalt" ember nem szereti, ha csak úgy idegenek járnak náluk, még, ha a barátaid is. Lehet elővigyázatosságból teszi, hogy ne tegyenek kárt az otthonotokban, vagy benned. Ha rosszt társaságba keveredsz, az neki természetesen nem tetszik, ezért próbál óvni a korosztályodtól, akiktől így, vagy úgy kapni fogsz pár pofont, de ha ettől valaki túlzottan eltilt, akkor csak hátráltatja a társasági életed fejlődését. Ha ő veletek van, az lehet azért nem tetszik neki, mert dedósok közt érzi magát. Mások a témák és érdeklődések. Velük nem tud rendesen beszélgetni. Szerintem úgy kéne megoldanod a helyzetet, hogy ha bulizni mentek, akkor hívjátok el mind a ketten a barátaitokat és így mind ketten elégedettek lehettek, és neki se kell irígykedni, hogy "jajj megcsalod", amíg nem figyel rád. Különben, ha válni akar, had váljon. Sok hal van még a tengerben, és még mindíg értelmesebb külön járni tiszta fejjel és töretlen erkölcsel, mint érzelmi zsarolásokkal, perpatvarokkal egymást megnyomorítva lelkileg együtt lenni.
Előző vagyok:
És én most végtelenűl optimista voltam a sráccal kapcsolatban, mivel ez is előfordulhat pozitív végletként. Különben NE HAGYD HOGY ZSAROLJON! Osztom az előttem szólók véleményét. A feljelentéssel való zsarolás se gond, ha ő is ezt teszi veled, hogy érzemileg zsarol, akkor te is megteheted viszont.
Régóta együtt vagytok azt írtad. Mégis mióta?
Komolyan, milyen kapcsolat már ez?
10 évesen megláttad a 19 éves srácot a játszótéren és beleszerettél? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!