Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Seggitsetek a sulit nem...

Berti12 kérdése:

Seggitsetek a sulit nem szeretem egyáltalán, és a kolit sem de a legfőbb ok h messze tanulok az igaz barátaimtól. és 1 héten csak 1 napot vagyok otthon. Egyébként külfödi vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

megjegyzés:itt is vannak új barátaim de nem olyanok mint a régiek.

tippeket kérnék h lehet jobb életem itt

az agyam azt mondja h hagyadm itt a szivem h nem

2013. jan. 8. 18:31
 1/3 v.ibolya válasza:
Ha úgy gondolod,hogy megéri '' szenvedni'' ,mert jó a suli és a ilyesmi akkor szerintem bírd ki,mert előbb-utóbb meglesz a gyümölcs és próblj barátkozni,barátkozni,barátkozni !!! Ha meg azt mondod,hogy kész enm ,elég volt akkor jobb lesz hazamenni ! Az egyik legjobb barátnőm Több,mint fél éve ment Dunaújvárosba Erdélyből kézilabda akadémiára és egyáltalán nem jár haza,csak mikor szünet van,szóval ő tudja csinálni,persze nem könnyű,de a céljai elérése érdekében mindent megtesz ! Remélem tudtam segíteni,habár ezt csak te tudod eldönteni !
2013. jan. 10. 12:26
 2/3 anonim válasza:

én is messze vagyok minden régi baártomtól meg családtól, és cask 3 havonta járok haza kb....

hiányoznak nagyon sokszor, de ne félj nyitni az őj kapcsolatok felé! a barátságnak is idő kell, mire elmélyül. és nem kell megpróbálni mindenkivel húdejóban lenni, elég, ha lesz 2-3 akikkel tényleg meg tudsz osztani mindent.

semmiképp sem add fel, csak akkor, ha úgy érzed, a suli nincs hasznodra. akkor keress mást.

de egyszer ígyis-úgyis el kell válni a barátaidtól, ezt tartsd észben!! külön utakat fogtok járni. ez vagy hamarabb, vagy később be fog következni...

2013. jan. 10. 12:59
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. jan. 10. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!