Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy "program" a sulinkban, amire elkezdtem járni. Akkor mág jó ötletnek tűnt, de most borzalmasan utálom. Folyton egyedül vagyok és semmibe vesznek. Ez hetente több órát vesz igénybe. Úgy érzem otthon egyedül jobban érezném magam, mint ott. De mégsem akarom feladni, mert attól gyengének látszom. Volt, hogy már gyomorgörcsöm volt előtte annyira nem akartam menni...
Mit csináljak?
2013. aug. 15. 21:08
1/2 anonim válasza:
NE MENJ!
Nem feladás!
Nem tetszik, nem érzem jól magam, unalmas, nem nekem való, ez nem én vagyok, stb. vállald be
Figyeld meg, jobb lesz utána.
2/2 anonim válasza:
hagyd ott a fenebe.Ha nem erzed jol magad az nem a te hibad vagy gyengeseged.Ami nem megy kar eroltetni :)
18/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!