Tényleg van olyan hogy valakit nem kedvelnek mert szép?
Ezt én irigységnek hívom. Láttam már olyat, hogy valaki szép lány volt, és a háta mögött kibeszélték, és próbáltak rajta fogást találni, amit aztán a végletekig nyújtottak, próbálták az irigykedők maguknak bemagyarázni, hogy bezzeg az a lány sem tökéletes. Ettől talán jobban érezték magukat.
E
* Na, ez elment véletlen. :D
Igen, ez létező jelenség, hogy féltékenységből, irigységből bunkó valaki, és sajnos ez nem is ritka. Olyan akarna lenni, mint a másik, de ezt nem érheti el, ezért inkább bunkó, udvariatlan, ez pedig valami beteg elégtételt ad neki. Számomra ez érthetetlen.
Felszínes, buta jellemre vall, ha valaki azért nem szimpatizál valakivel, mert szebb, okosabb, tehetségesebb nála. Persze van olyan, aki feltűnően kihasználja a szépségét, rájátszik, vagy azt, amiben tehetséges, eléggé kihangsúlyozza, szinte az ember orra alá dörgöli, hogy "ÉN ebben nagyon jó vagyok, te meg... szegénykém, neked is biztos van valami, amiben elérhetsz valamit...Ha nem is sok minden, de csak akad valami dolog, nem?" Megy a negédes bájolgás. Ez a másik véglet, ezt sem tudom tolerálni. De azt is hülyeségnek tartom, ha valaki tényleg irigységből bunkózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!