1/60 Titkos Málna válasza:
Szép alakod van, a stílusod is jó így kép alapján, viszont nekem kicsit átlagos az arcod, nincs benne semmi a mi meg fogna a hajad is egy hangú, kellene bele valami ami feldobja: ). 14/L
2/60 anonim válasza:
Ez elég hülye kérdés. Szép hát.
20/F
3/60 anonim válasza:
Ez te vagy? Szerintem szép csaj amúgy. :D
4/60 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Nem csúnya lány, inkább olyan tucat.. Minden második lány így néz ki. Nem sértésből írom, de olyan arca van amit könnyen el lehet felejteni, mert nincs benne semmi egyedi.. de hozzáteszem még egyszer nem csúnya, de nem is szép.. átlagos
23/F
5/60 A kérdező kommentje:
nos, igen én vagyok, és köszönöm:)
2013. júl. 16. 01:28
6/60 anonim válasza:
Nem csúnya de zéró karakter.Semmit nem mozgat meg bennem, tipikus szlávos-magyaros, közép-európaias.De mondom nem ronda.Valakinek biztos tetszeni fog.
7/60 anonim válasza:
Meg azért kíváncsi lennék milyen lenne smink nélkül :D Mert köztudott, hogy a legtöbb nő 5 forintot nem ér smink nélkül :D
8/60 anonim válasza:
Szép vagy, de az első képen nagyon előnytelenül nézel ki.
19/L
9/60 anonim válasza:
Uramisten. Milyen smink? Csak szempillaspirál van rajta :D
10/60 anonim válasza:
A szempillaspirál szokta legjobban palástolni a nők rondaságát :D Nem egy, meg nem kettő nőismerősöm van akit amikor megláttam szempillaspirál nélkül kifejezetten elundorodtam a női nemtől :D Csak kiderül, hogy mi vagyunk a szebbek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!