51/60 anonim válasza:
Elhiszem! Pozitív dolgok kötöttek hozzá, úgyhogy "nem gáz", de mégiscsak jobb lenne elfelejteni.
Egyébként szerintem teljesen felesleges volt ide felrakni ezeket a képeket. Hihetsz az "elfogult" barátaidnak, ismerőseidnek, mert igazuk van! :)
52/60 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos csajszi :)
53/60 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép lány vagy,végre valaki aki mosolyog nem pedig csücsörít :D Megkérdezhetem hogy hol vetted az első képen lévő csíkos blézert?
54/60 A kérdező kommentje:
a csíkos kis zakómat Parndorfba kaptam, a Gery Weber boltból:)
és oh, köszönöm, frászt kapok amikor egy lány csak csücsöríteni bír:)...
2013. júl. 22. 21:47
56/60 anonim válasza:
Egy ilyen szép csajszinak lehetne önbizalma, esetleg priviben beszélgetni ?:) (nem tudom miért teljesen belédestem :) ) 16/ F
57/60 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek<3
hát nem gondoltam hogy ennyi pozitívat kapok:3
2013. okt. 5. 11:10
59/60 anonim válasza:
Szép vagy, de ha az önbizalmadat külső tényezőktől teszed függővé, hamar elmúlhat...
60/60 A kérdező kommentje:
Kulso tenyezoktol IS es nagyon nincs minek elmulnia:)
2014. aug. 19. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!