Mivel szép vagyok, nem lesz soha igaz barátnőm?
Volt itt egy kérdés, és a válaszadók között egy személy ki is fejtette, hogy a szép lányoknak miért nincs igaz barátnőjük, vagy miért nehéz találniuk. Ha megtalálom belinkelem.
Nincs igaz barátnőm, régen volt, de elveszítettem őket. Sokan mondják, hogy szép vagyok és szerintem sem vagyok egy csúnya lány. Előfordult már, hogy lányok, akikkel egy suliba jártam, vagy ismerős ismerőse volt, eleinte olyan barátságtalanok voltak velem, aztán, hogy összeismerkedtünk azt mondták, azt hitték én egy nagyképű pitsa vagyok és féltek leszólítani, meg odajönni hozzám.
Pedig épp ellenkezőleg, először, az ismerkedés elején az a kis visszahúzódó, csendesebb lány vagyok. Inkább jó hallgatóság, szeretem megismerni a másikat. De a külsőm miatt úgy néz ki, hogy nagyképűnek hisznek.
Mit tegyek, hogy legyen barátnőm?
Te nem csak szép vagy, hanem bekébzelt is, mert tudod nem nagyon illik így kijelenteni, hogy szép vagyok, ezt már mondták mások is!
A szépségnek semmi köze ahhoz, hogy hány barátod van, lehet vannak akik irigyek rád, de nem ezen múlik, hogy másoknak szimpatikus vagy e.
Szerintem ez nem így van. Nagyképűnek hittek, nem pedig túl szépnek..
Van persze olyan sztereotípia is hogy a szép lányokat senki nem meri megszólítani..aztán bemész egy szórakozóhelyre, sorban állnak a szép lányoknál a fickók.
Elsősorban barátokat keress,ne pedig okokat hogy a külsőd miatt nincsenek.Lesznek majd, hozzád hasonló emberkék.
Miért veszítettel el a régi barátaidat? (amúgy ismerősöm húga volt anno Miss Hungary még az őskorban, gyönyörű lány volt, nagy társasággal sok baráttal )
Azért írtam így ki, mert úgy gondoltam, többen rákattintanak majd a kérdésre.Nem tartom egyébként annak a hű de szép lánynak magam, általánosban kifejezetten csúnya voltam, és sokat csúfoltak, szóval önbizalomhiányos is vagyok kicsit. Jól esik mikor azt mondják szép vagyok és kezdem elhinni.
Nem szeretnék okokat keresni. Mert tudom, hogy a külsőre nem lehet fogni. Csak lassan három éve nincs igaz barátnőm és jó lenne ha "találnék" egyet :)
Miért veszítettem el őket? Szerintem mindketten hibásak voltunk anno: itt egy előző kérdésem, amiből kiderül.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__4..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!