A barátnőm mindenki szerint nagyon jól néz ki ő nem hiszi el magáról. Mivel tudnám végre elhitetni vele h nagyon szép?
Esélytelen h kelletné magát mert nagyon nem olyan!!!!
Mindenkinek ezt mondja és nem hallja meg az emberektől a pozitívumot!!! :((
Ja, hogy ő mondogatja, hogy ronda..! Kérlek szépen, akkor 3 lehetőséged van:
1 -Hagyod magad újra meg újra belerángatni ugyanabba a kisded játékba /Ronda vagyok! Nem, nem vagy. De, az vagyok! Nem, gyönyörű vagy. Nem, én tudom... és így tovább, a végtelenségig.
2 -Figyelmen kívül hagyod, egyszerűen nem reagálsz. Előbb-utóbb veszi majd a lapot, hogy túlzásba vitte a nyifinyafit.
3 -Erélyesen rászólsz, hogy nem akarod a hisztijét hallgatni. Gondoljon, amit akar, de előtted ne becsmérelje saját magát, vita lezárva. Ebből lesz cirkusz egyszer-kétszer, de majdcsak felfogja,hogy nálad betellt a pohár.
Ha engem kérdezel a csajodnak az első változat lenne a kedvence, mivel gyakorlatilag kizsarolja a bókokat. Tudja ő magáról, hogy jól néz ki, csak szereti kikényszeríteni, hogy mondogassák neki.
Utolso (y)
ezt jatszak, h dicserd,ha ez sem valik be jon a sok nagyitott hazugsag, h szebbnek, vaganyabbnak hidd....
Engem 4.-8. osztályig folyamatosan kiközösítettek, csúfoltak az osztálytársaim, mert duci voltam és (szerintük) csúnya. Később elkezdtem sportolni, és ennek köszönhetően mára már egész jól érzem magam a bőrömben, de emellett mindig bennem van az a bizonyos kis hang, így sosem fogok tudni teljesen megelégedni magammal. A bókokat is nagyon nehezen vettem tudomásul, mert mindig azt hittem, hogy csak azért mondják, mert elfogultak velem kapcsolatban.
Ha a barátnőd hasonlóan kishitű, akkor hidd el, hogy egyébként nagyon jól esnek neki a bókok, csak nehéz magában tudatosítani, hogy szép. Idővel el fogja felejteni a sérelmeket. Te továbbra is azzal tudsz neki segíteni, ha dicséred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!