Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy hónapja van egy jól...

Ha egy hónapja van egy jól működő kapcsolatod, és hivatalos vagy egy lakodalomba, elvinnéd az új barátnődet?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 hónapja tart,jól működik a dolog.Hétvégén lesz a tesója lagzija.Eszébe sem jutott el vinni magával.Én gondolkodás nélkül el hívtam volna.
2013. aug. 12. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
A meghívás jellegétől függene. Ha tudnak rólad és mégis egyedül hívták, akkor lehet, azért nem vitt. Ez még egy nagyon rövid távú kapcsolat. Lehet, hogy csak a tartósabb kapcsolatban élőknek hívták a párjukat is. Főleg, ha nem is ismernek. Mondjuk mi azért a saját lagzinkon a párban levőket együtt hívtuk meg, hogy aki akarja, hozhasson partnert magával, de nem mindenkinél egyformán van ez.
2013. aug. 12. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem friss még, és 1 hónap után nem mondható el, hogy komoly, jól működő egy kapcsolat, mivel ismerkedési fázisban vagytok. Ezt mindkét fél máshogy élheti meg: te úgy érzed, hogy stabil a dolog, és talán a párod is. De gondolj bele: az ő egész családja ott lesz, és talán neki még túl friss ez az egész ahhoz, hogy 20-30 rokonának bemutasson. Sőt, az is lehet, hogy lesznek olyan rokonok is, akiktől inkább megkímélne most még az elején. Ezer oka lehet. De ha ez olyan jól működő kapcsolat, akkor nyilván meg tudjátok beszélni őszintén.
2013. aug. 12. 17:11
 3/5 A kérdező kommentje:
lehet van abban vmi amit írtok.Köszönöm.Ez a lagzi már rég ki volt tűzve,és még nem ismernek a rokonok,de én azt hittem természetes hogy elvisz.
2013. aug. 12. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért ne menj el emellett szó nélkül, és beszéld ezt meg vele feltétlenül, nehogy később visszaüssön. A tesója egyáltalán tud rólad?
2013. aug. 12. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Tud rólam igen.Az anyukája is.
2013. aug. 12. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!