Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gáz lakodalomba partner...

Gáz lakodalomba partner nélkül menni?

Figyelt kérdés

2013. júl. 25. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, nem leszel egyedül. :-)
2013. júl. 25. 16:13
 2/7 Derpette válasza:
Az attól függ, hogy te minek éled meg. Én mindig is azt gondoltam, hogy senkinek semmi köze, hogy én párral megyek-e vagy sem. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy bizonyos réteg igenis gáznak tartja...nekem már tettek ilyen megjegyzéseket...bár én már 22 éves vagyok, igazán felcsíphetnék valakit, főleg, hogy augusztusban megint lagzi...
2013. júl. 25. 16:28
 3/7 A kérdező kommentje:
A rokonságom elég fura ebből a szempontból,állandóan zaklatnak ha nem párral megyek ilyen családi eseményekre ők abszolút gáznak tartják...:/
2013. júl. 25. 18:06
 4/7 Lord Keri válasza:
Lehet előny is, ha nagy lagziról van szó, még van esély ismerkedni is! :)
2013. júl. 25. 18:57
 5/7 anonim válasza:
Nem gáz,talán maradiéknál. Gondolom,valami ismerösök is lesznek,nemcsak vadidegenek,és te is ismerkedhetsz ott.
2013. júl. 26. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha te el mersz menni, akkor nem gáz, és annyi nyanya lesz ott, hogy valakivel össze fognak hozni az biztos. :)
2013. aug. 6. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy ha emlékszel a Love Actually-ban amkor a Dj-t cikizi Laura Lynley, az is egy lakodalmi ismerkedős rész :)
2013. aug. 6. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!