Mi az első véleményetek ha megláttok az utcán egy fiatal férfit aki félmeztelenül mászkál az utcán?
Figyelt kérdés
a párom ma úgy akart menni a vállán meg az atléta teljesen ki voltam akadva, és addig nem engedtem ki a lakásból mig fel nem öltözött
nekem amúgy az a véleményem erről hogy retardált az illető!
2013. aug. 6. 10:39
11/13 anonim válasza:
Nem elfogadható. Ha mi, nők kibírjuk felöltözve, akkor ők is. Egyébként meg az nem igaz, hogy minél kevesebb ruha van rajtad, annál kevésbé van meleged. Egy bő, fehér pólóban sokkal "jobb idő van", mint félmeztelenül, mert visszaveri a hőt, és még a napszúrástól is megvéd.
12/13 anonim válasza:
Falun talán elmegy, bár ott se mindegy, hogy melyik fele meztelen.
13/13 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hol járunk:
- kül-, kertvárosban még elmegy a dolog, ott nincs akkora forgalom;
- sűrűbben lekott helyeken, belvárosban már annyira nem való, legalább egy atlétát illik felvenni;
- buszra, trolira, villamosra póló nélkül felszállni pedig szerintem egyenesen bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!