Mi az első véleményetek ha megláttok az utcán egy fiatal férfit aki félmeztelenül mászkál az utcán?
a párom ma úgy akart menni a vállán meg az atléta teljesen ki voltam akadva, és addig nem engedtem ki a lakásból mig fel nem öltözött
nekem amúgy az a véleményem erről hogy retardált az illető!
Azért a belvárosban nem illendő. Valami lengébb felsőt fel kéne vennie.
Bár az sem mindegy, hogy néz ki a párod, mert akár tetszik akár nem, sok embernek ez is számít. Egy kisportolt férfitest miatt nem fognak fújolni, de ha nagyobb súlyfeleslege van, lóg a melle, stb, akkor tényleg nem kellemes, ha felszáll mellém a buszra és ott nyomorgunk összetapadva.
Ha a faluhatárba megy ki kapálni, akkor teljesen rendben van a dolog. Bár, így iszonyatosan le fog égni (mármint a bőre), de ő tudja.
Viszont belvárosba, boltba, tömegközlekedésre és egyéb olyan helyekre, ahol nagyobb a népsűrűség szerintem is iszonyat PROLI dolog. Senki se akar egy izzadt vadidegent szagolni (pl. a hentesnél) vagy hozzáérni (zsúfolt busz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!