Mi lesz így velem, ismertek a közeletekben ilyen gondolkodású embert?
Az a helyzet hogy átlagos életet élek, panelban lakom a szüleimmel, a tanuláshoz rossz eszű voltam a sulis évek alatt alig 3-assal zártam az általános és szakmunkás sulit is, mindig is a rossz fiú képét alakítottam a magam formájára, tehát kilógtam a sorból itt ahol lakom
Lehetett volna annak idején egy jó baráti társaságom, ha nem a csupa fiúkból álló haverságot választom, így lemaradtam a barátnőzésekről, sose volt senkim még
Nincsen jogosítványom, ami sokak szerint nem jelent semmit, viszont ha én egy nő oldaláról látom a dolgokat akkor igenis fontos, mert nem mindegy egy lánynak hogy a vidámpark után még percekig várjuk a szakadó esőben a buszt villamost, vagy pedig előre sietek és nyitom az ajtót neki, nem járkálok már már üzletemberes látszatot keltő ruhákban
Szinte csak annyi pozitivum van az egész életemben hogy, nem vagyok egy rossz arcú gyerek, de ez a sok negatívum teljesen lehúzza ezt a kis jót is...
Olyan lányokat szeretek és képzelek el magamnak, akik gimnáziumban 4-5ösök, meg céltudatosak, magas vékony jó alkatú kívánni való lányok, nagy medencés vagy kétszintes házban laknak tényleg jómódúak, nekem meg semmim nincs
Nekem ez az álmom hogy közel férkőzzek egy ilyen lányhoz, de az anyagiak és a sok rossz ami engem igazol, az azt mondja hogy ne is nézzek rájuk, igaz álmodozni lehet
De így lehet senkim nem lesz, majd csak 40 éves koromban amikor már saját magam ura vagyok
21/F
Elhiszem hogy így gondolod, de a családjuk szerinted örülne ennek? Most eltekintve attól hogy két fiatal szerelmes lesz egymásba, még ott vannak a szülők, az enyémek azért feszengenének mert egy tiszta és divatos panelban tudnak csak fogadni, nem egy nappalis nagy lakásban aminek majdnem csak az alapterülete akkora mint a mi lakásunk fele
Lehet hogy a szülei nem egy gyárban robotoló embert képzelnek el az egyetemre vagy talán főiskolára induló lányuknak, aki valamikor többet fog keresni kétszer is, mint a férjecske, vagy barát ez mindegy is ert úgy gondolom ha már odáig eljutnánk akkor nem a pénz számítana, de legnagyobb gond akkor is a szülőkkel lenne
Csak egy okot tudok elképzelni, hogy miért írtad ki ezt a kérdést, az márpedig az, hogy itt várod az ilyen csajok jelentkezését. Amúgy ha olyan jóképű lennél, már lett volna csajod.
Itt rinyálsz, hogy a lányok biztos a pénzért ítélnek majd, és de rossz neked, viszont fordítva neked egy pénzes lány kell, de az persze elmegy, mert azt te gondolod.
Ha van igazság ezen a világon, még jó sokáig nem lesz csajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!