Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi lesz így velem, ismertek a...

Mi lesz így velem, ismertek a közeletekben ilyen gondolkodású embert?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy átlagos életet élek, panelban lakom a szüleimmel, a tanuláshoz rossz eszű voltam a sulis évek alatt alig 3-assal zártam az általános és szakmunkás sulit is, mindig is a rossz fiú képét alakítottam a magam formájára, tehát kilógtam a sorból itt ahol lakom

Lehetett volna annak idején egy jó baráti társaságom, ha nem a csupa fiúkból álló haverságot választom, így lemaradtam a barátnőzésekről, sose volt senkim még

Nincsen jogosítványom, ami sokak szerint nem jelent semmit, viszont ha én egy nő oldaláról látom a dolgokat akkor igenis fontos, mert nem mindegy egy lánynak hogy a vidámpark után még percekig várjuk a szakadó esőben a buszt villamost, vagy pedig előre sietek és nyitom az ajtót neki, nem járkálok már már üzletemberes látszatot keltő ruhákban

Szinte csak annyi pozitivum van az egész életemben hogy, nem vagyok egy rossz arcú gyerek, de ez a sok negatívum teljesen lehúzza ezt a kis jót is...

Olyan lányokat szeretek és képzelek el magamnak, akik gimnáziumban 4-5ösök, meg céltudatosak, magas vékony jó alkatú kívánni való lányok, nagy medencés vagy kétszintes házban laknak tényleg jómódúak, nekem meg semmim nincs

Nekem ez az álmom hogy közel férkőzzek egy ilyen lányhoz, de az anyagiak és a sok rossz ami engem igazol, az azt mondja hogy ne is nézzek rájuk, igaz álmodozni lehet

De így lehet senkim nem lesz, majd csak 40 éves koromban amikor már saját magam ura vagyok

21/F

2013. júl. 31. 17:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Súlyos gond van az értékrendeddel. Nagyon súlyos.
2013. júl. 31. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez durva... Rosszfiú vagy, de még soha nem volt senkit. Eddig üzletemberesen öltözködtél ű821 vagy) de nincs pénzed. Szép okos gazdag (!!!) csajt akarsz de te magad nem teszel semmit azért, hogy több légy. Másokon felkapaszkodni elég gáz kisfiam. :S
2013. júl. 31. 17:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem értitek, épp azt akartam kihozni ebből, hogy nincsenek anyagi javaim, ezért nem tudok közel kerülni hozzájuk, mert szerintem finoman lekoptatnának valami más ürüggyel, hisz biztos szintén pénzes srácra várnak
2013. júl. 31. 17:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha olyan lányra vágysz, aki a pénzedért és a papírjaidért szeret, akkor sajnos tényleg nem áll jól a szénád. Viszont mondok egy nagy titkot, a normálisabb lányok nagy ívben tojnak rá, hogy honnan jössz és mennyi pénzed van. Te érdekled őket és téged szeretnek meg. Az én párom most lesz 30 éves. Ült börtönben érettségi előtt, börtön miatt később érettségizett, előtte elmebetegek nevelték, az anyja kollégiumba küldte a saját városukban, csak hogy ne legyen otthon. Ő most szedi össze magát anyagilag, saját elmondása alapján semmije se volt, egyetlen szerencséje, hogy jóképű. Az értelmesebb lányok képzeld el szeretnek gondoskodni a másikról és nem azért vannak valakivel, mert az autóval viszi őket a vidámparkba - szerintem vidámparkba már nem nagyon mennek ma emberek, pláne nem randizni, de te tudod. 21 évesen meg mit vársz? Honnan lenne autód? Szedd össze magad, kezdj el ismerkedni és barátkozni lányokkal. És ne gondold azt, hogy az emberek a pénzükért vannak valakivel.
2013. júl. 31. 17:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Elhiszem hogy így gondolod, de a családjuk szerinted örülne ennek? Most eltekintve attól hogy két fiatal szerelmes lesz egymásba, még ott vannak a szülők, az enyémek azért feszengenének mert egy tiszta és divatos panelban tudnak csak fogadni, nem egy nappalis nagy lakásban aminek majdnem csak az alapterülete akkora mint a mi lakásunk fele

Lehet hogy a szülei nem egy gyárban robotoló embert képzelnek el az egyetemre vagy talán főiskolára induló lányuknak, aki valamikor többet fog keresni kétszer is, mint a férjecske, vagy barát ez mindegy is ert úgy gondolom ha már odáig eljutnánk akkor nem a pénz számítana, de legnagyobb gond akkor is a szülőkkel lenne

2013. júl. 31. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Mért nem kezdesz valamit magaddal? Bocs de itt siránkozol ahelyett, hogy élnél. Ha valamit akarsz, tenni kell érte. Az ilyen pasiktól jóhogy menekülnek a lányok. :S Bocsi de nagyon felszínesnek tűnsz :S Én amikor összejöttem a barátommal neki még semmilye nem volt, nem is érdekelt. Én jóval jómódúbb családból származom. Most már nagyon jó állása van, sokat keres, és jól is élünk. De amikor nem volt semmije, az se érdekelt, mert az embert szerettem/szeretem. Most is jöhet bármikor rosszabb széria, hagyjam el azért majd mert nem lesz annyi pénzünk esetleg? 21 évesen buliznod kéne, szórakozni, ismerkedni, nem pénzes feleséget keresni...
2013. júl. 31. 22:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmi önbizalmad nincs és teljesen hülyén látod a párválasztást, ahogy az előző válaszoló írta kicsit felszínes vagy. Tényleg vannak olyan lányok, akiknek fontos, hogy milyen autód van és apádéknak van-e nappalijuk. De vannak olyan lányok IS, akiket ez eléggé hidegen hagy, mert mondjuk dolgoznak, van saját keresetük és nem egy pénzes apósra várnak, hanem volt annyi vér nekik ott ahol neked nincs, hogy leváljanak apuciról. Hagyd abba a picsogást, semmit sem tudsz a lányokról, inkább vesd közéjük magad és úgy alkoss véleményt.
2013. aug. 1. 11:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Csak egy okot tudok elképzelni, hogy miért írtad ki ezt a kérdést, az márpedig az, hogy itt várod az ilyen csajok jelentkezését. Amúgy ha olyan jóképű lennél, már lett volna csajod.

Itt rinyálsz, hogy a lányok biztos a pénzért ítélnek majd, és de rossz neked, viszont fordítva neked egy pénzes lány kell, de az persze elmegy, mert azt te gondolod.

Ha van igazság ezen a világon, még jó sokáig nem lesz csajod.

2013. aug. 1. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:
bocs de nem értem mi a probléma... itt rinyálsz 21 évesen ilyeneken? és közbe ott van minden lehetőséged hogy csajozz?? amúgy nekem is ugyan ilyen problémám van az élettel szóval tudom hogy mit érzel hidd el! csakhogy én tanyán lakok (nem őstulok paraszt) hanem míg suliba jártam közkedvelt személyiség alapból jófej... szóval ne panaszkodj hanem valamit lépjél az ügy érdekébe mert megy az idő és 1x élünk... na sok szerencsét! ;)
2013. aug. 1. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem a pénznek kellene lenni az első szempontnak,és talán akkor lenne valakid...érzik a nők ugyanis,hogy baj van veled,és hogy pontosan mi is a baj!
2013. aug. 3. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!