Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van valakinek kedve ismerkedni...

Van valakinek kedve ismerkedni egy picit komolyabb gondolkodású lánnyal? 15\L

Figyelt kérdés

Nem találkozni akarok és nem olyan kérdésekre válaszolni rögtön, hogy "hol laksz?" az ilyenek kíméljenek. Nem érdekelnek a bulik sem, se semmi ilyen badarság..

Komolyabb emberek privát levelét várom egy eszmecserére. Téma lehet bármi ami komolyabb és kicsit írhat is magáról az illető.

Szép Napot. :) És kellemes nyarat!

2013. júl. 16. 13:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%
Ha ismerkedni akarsz ahhoz találkozni is kell és ha találkozni akarsz nem mind1 hogy hol laksz, ahogy az sem hogy állításod szerint jól nézel-e ki vagy nem.Úgyhogy továbbra is fenn áll a kérdés. Hol laksz, jól nézel ki, milyen zenét hallgatsz?
2013. júl. 16. 13:04
 2/22 anonim ***** válasza:
36%
Hát én benne lennék, de egy kép a minimum :) utána mehet a beszélgetés 16f
2013. júl. 16. 13:10
 3/22 anonim ***** válasza:
62%
Ennyit az értelmességről hogy válaszolni luxus :D
2013. júl. 16. 13:15
 4/22 anonim ***** válasza:
83%

Nos ha kicsit mesélsz arról, hogy mit is értesz komolyabb gondolkodás alatt, akkor lehetséges :)

Engem meg nem érdekel ki hogyan néz ki...

2013. júl. 16. 13:23
 5/22 anonim ***** válasza:
69%
Nekem van kedvem, de az, hogy megkérdem hol lakik valaki, még nem feltétlenűl jelenti, hogy találkozni is akarok :)
2013. júl. 16. 15:22
 6/22 A kérdező kommentje:

Jól van értem.

Csak annyira irritáló, hogy rögtön mindenki azzal jön, hogy "hol laksz?" . Hát nem tök mindegy?! :D

Képet persze küldök, ha annyira érdeklem a másik félt, de csak miután volt egy pár "jó" üzenet váltásunk.

2013. júl. 16. 15:59
 7/22 anonim ***** válasza:
84%
Nekem már elegem van a netes csajokból. Mi értelme az ismerkedésnek, ha élőben nem láthatjuk egymást? Élőben szeretnék végre egy lányt érezni magam mellett, megfogni a kezét, csókolózni, megöleleni, szeretkezni egy lánnyal. Az a baj, hogy a csajok nagy része nem akar ismerkedni sem, teljesen elzárkóztok, csak a bunkó, helyes köcsögökre buktok.
2013. júl. 16. 20:48
 8/22 anonim ***** válasza:
85%

Ott a pont :)

2013. júl. 16. 21:07
 9/22 A kérdező kommentje:
Isten Ments :D Távol állnak tőlem a bunkók. Akkor is ha helyesek. Nem a páwákra bukom :D
2013. júl. 18. 12:03
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
mit értesz az alatt hogy komolyabb emberek? :D a papikat, vagy akik hozzád hasonlóan tini korukban nem járnak bulizni? vagy az egyetemistákat? kiket?
2013. júl. 19. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!