Van valakinek kedve ismerkedni egy picit komolyabb gondolkodású lánnyal? 15\L
Figyelt kérdés
Nem találkozni akarok és nem olyan kérdésekre válaszolni rögtön, hogy "hol laksz?" az ilyenek kíméljenek. Nem érdekelnek a bulik sem, se semmi ilyen badarság..
Komolyabb emberek privát levelét várom egy eszmecserére. Téma lehet bármi ami komolyabb és kicsit írhat is magáról az illető.
Szép Napot. :) És kellemes nyarat!
2013. júl. 16. 13:03
11/22 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy egy 15 éves lánynak hogyan lehet komoly gondolkodási módja,mert még gyerek és a gyerekeknek gyerekes gondolkodásúak, de ha gondolod beszélgethetünk. Amúgy miről szeretnél, milyen témák érdekelnek?
22/F
12/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem gyerekes a gondolkozásom és lefogadom, hogy többet is tudok nálad a világ dolgairól ;)
2013. júl. 19. 20:51
14/22 anonim válasza:
Hát ha gondolod,írj.Bár én csak 14 vagyok.Kíváncsi lennék,hogy miben nyilvánul meg az hogy komoly vagy,és hogy hogy érted,"többet is tudok nálad a világ dolgairól"..
15/22 anonim válasza:
15 évesen mindenki azt hiszi magáról, hogy érett, és mindenkinél többet tud a világról, ez is azt mutatja, hogy éretlen a gondolkodásod. Kislány vagy még, ne akarj olyan gyorsan felnőni és megkomolyodni.
16/22 anonim válasza:
A komolyság egyik összetevője az alázat és hogy a helyeden kezeled magadat. Ismeretlenül kijelenteni, hogy többet tudsz egy nálad hét évvel idősebb embernél kicsit pökhendiség. Komolyság =/= kivagyiság. Köszöntem.
17/22 anonim válasza:
A különbség köztük meg köztem hogy én nem hiszem, én tudom :)
18/22 A kérdező kommentje:
Attól még hogy csak 15 vagyok hidd el, fiam lehetek nálad okosabb, tájékozottabb sőt még szerény is vagyok, elhiheted.
2013. aug. 3. 21:18
19/22 A kérdező kommentje:
De érdekel az eszmefuttatásotok, eléggé mulattat.
Nyugodtan dobjatok privátot!
Szép estét!
2013. aug. 3. 21:19
20/22 anonim válasza:
Azért mert komolyabbnak gondolod magad nem kell játszani az öreg bölcs embert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!