Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van valakinek kedve ismerkedni...

Van valakinek kedve ismerkedni egy picit komolyabb gondolkodású lánnyal? 15\L

Figyelt kérdés

Nem találkozni akarok és nem olyan kérdésekre válaszolni rögtön, hogy "hol laksz?" az ilyenek kíméljenek. Nem érdekelnek a bulik sem, se semmi ilyen badarság..

Komolyabb emberek privát levelét várom egy eszmecserére. Téma lehet bármi ami komolyabb és kicsit írhat is magáról az illető.

Szép Napot. :) És kellemes nyarat!

2013. júl. 16. 13:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

Hát nem tudom hogy egy 15 éves lánynak hogyan lehet komoly gondolkodási módja,mert még gyerek és a gyerekeknek gyerekes gondolkodásúak, de ha gondolod beszélgethetünk. Amúgy miről szeretnél, milyen témák érdekelnek?

22/F

2013. júl. 19. 20:32
 12/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem gyerekes a gondolkozásom és lefogadom, hogy többet is tudok nálad a világ dolgairól ;)
2013. júl. 19. 20:51
 13/22 anonim ***** válasza:
Hogy képzeled el istent ?
2013. júl. 19. 21:22
 14/22 anonim válasza:
Hát ha gondolod,írj.Bár én csak 14 vagyok.Kíváncsi lennék,hogy miben nyilvánul meg az hogy komoly vagy,és hogy hogy érted,"többet is tudok nálad a világ dolgairól"..
2013. júl. 27. 19:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen mindenki azt hiszi magáról, hogy érett, és mindenkinél többet tud a világról, ez is azt mutatja, hogy éretlen a gondolkodásod. Kislány vagy még, ne akarj olyan gyorsan felnőni és megkomolyodni.
2013. aug. 3. 20:51
 16/22 anonim válasza:
A komolyság egyik összetevője az alázat és hogy a helyeden kezeled magadat. Ismeretlenül kijelenteni, hogy többet tudsz egy nálad hét évvel idősebb embernél kicsit pökhendiség. Komolyság =/= kivagyiság. Köszöntem.
2013. aug. 3. 20:54
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A különbség köztük meg köztem hogy én nem hiszem, én tudom :)
2013. aug. 3. 20:54
 18/22 A kérdező kommentje:
Attól még hogy csak 15 vagyok hidd el, fiam lehetek nálad okosabb, tájékozottabb sőt még szerény is vagyok, elhiheted.
2013. aug. 3. 21:18
 19/22 A kérdező kommentje:

De érdekel az eszmefuttatásotok, eléggé mulattat.

Nyugodtan dobjatok privátot!

Szép estét!

2013. aug. 3. 21:19
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert komolyabbnak gondolod magad nem kell játszani az öreg bölcs embert :)
2013. aug. 3. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!